Miért hasonlít a kutya a gazdájára?

Viselkedés

Szinte észre sem vesszük, de nap mint nap hasonlítunk valakit a kutyához: "A barátom Sanyi, tudod, aki úgy néz ki, mint egy ír szetter! " Mindig van valami igazság az ilyen összehasonlításokban. Számos alkalommal rendeztek már "Kutya – Gazdi hasonmás versenyt” és megdöbbentően érdekes volt látni a „négylábú emberkéket” a gazdájuk mellett. ... (0 hozzászólások)

Ha a kutya unatkozik...

Viselkedés

Sok kutya gyakori viselkedési problémáit az unalom okozza. Íme néhány tipp, hogy a kutyád ne unatkozzon és véget vethess a problémás viselkedésnek. ... (2 hozzászólások)

Kutya hangtalanítási törvényjavaslat

Viselkedés

A törvényjavaslat betiltatta volna a főbérlők akaratát, miszerint a lakók vágják le állataik karmait és szüntessék meg az ugatásukat.... (0 hozzászólások)

Zajfóbia és viharfóbia: mit tehetünk, ha kutyánk fél a villámlástól?

Viselkedés

Sok kutya és macska fóbiásan retteg a vihartól és mennydörgéstől. Fülüket-farkukat behúzva, nyüszítve bújnak a szőnyeg alá... hogyan segíthetünk rajtuk? ... (0 hozzászólások)

Viharfóbia és zajfóbia: hogyan készítsük fel kutyánk a következő viharra? 1. rész

Viselkedés

Kedvenceink vihartól, zivataroktól és annak zajától való fóbiás félelmének oka egyelőre ismeretlen számunkra. Ha jön a vihar, kutyáink fülüket-farkukat behúzva, nyüszítve bújnak a szőnyeg alá... hogyan készítsük fel a viharra? ... (1 hozzászólások)

Miért vonyít a kutya a holdra?

Viselkedés

A hiedelem, miszerint a hold fázisai befolyásolják a viselkedést, már a római idők óta létezik. Az utóbbi időkben kísérletet tettek arra, hogy bebizonyítsák ezt a jelenséget, de meggyőző bizonyítékot nem találtak. ... (0 hozzászólások)

Karácsonykor a kutyák is énekelnek! Videó

Viselkedés

Ki mondta, hogy a kutyák nem tudnak énekelni? Még kórusban is összehangoltan éneklik a karácsonyi dalokat. Hallgasd csak!... (1 hozzászólások)

Mit ugat a kutya? - a kutyatolmács megmondja

Viselkedés

Arrf, aúúúf, vau-vau!! Gondolkodtunk valaha is azon, mit jelentenek ezek a hangok? A japánok már gyártják a kutyatolmács-gépet. ... (0 hozzászólások)

Melyik kutyafajta alkalmas vakvezetésre?

Viselkedés

Vakvezetésre leggyakrabban német juhászkutyát és labrador retrievert alkalmaznak, de használnak keresztezett kutyafajtákat is. ... (0 hozzászólások)

Kutyafelszerelés: hogyan szoktassuk hozzá a kiskutyát?

Viselkedés

Az első időkben a kiskutya nehezen fogadja el a nyakörvet, és kezdetben a póráztól is idegenkedik, de biztonsága érdekében minél előbb hozzá kell szoktatunk viselésükhöz. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés