Megdöbbentő! Kutyát ellett egy bárány!

Kecskék, juhok

Legalábbis ezt állítja egy földműves, és mitagadás: a kutya valóban hasonlít egy birkára.... (0 hozzászólások)

Testközelből figyelhetjük a rókafiú fejlődését

Egzotikus fajok

Régi-új állatfajjal bővül a Budakeszi Vadaspark faunája. A Vadaspark és a Noé Állatotthon együttműködésének köszönhetően új otthont kap egy elárvult európai vörös róka. Nem is akármilyet!... (0 hozzászólások)

Plüss róka az árva rókakölykök mamája

Egzotikus fajok

Leatherhead-i Wildlife Aid  játékrókával pótolja a rókakölykök anyahiányát. A három árva kisállat anyjukként fogadják el a kitömött játékot.... (0 hozzászólások)

Veszettség: Amit a rókákról tudni érdemes

Egzotikus fajok

A róka rágcsálókkal, madarakkal, hüllőkkel, rovarokkal és különféle hullákkal táplálkozik. Amikor kisrókákat nevel, gyakran látogatja a baromfiudvarokat, és kárt tesz a mezeinyúl és fácánállományokban is, azonban a közhiedelemmel ellentétben nem a haszonállatok, de nem is a haszonos vadak képezik fő táplálékát.... (1 hozzászólások)

Kiscicát fogadott örökbe egy makákó Indonéziában

Egzotikus fajok

Anne Young amatőr fotós lencsevégre kapott egy hosszúfarkú makákót Balin az őserdőben, amint éppen védelmezően szaglászott és ápolt egy kismacskát, nehogy bármi baja essen.... (0 hozzászólások)

A "gúnyember" élete, avagy a csimpánz hétköznapjai

Egzotikus fajok

A faj az ember legközelebbi rokona az állatvilágban. Bizonyos, hogy van az emberrel közös őse, és azon kevés állatfaj egyike, amelynek tagjai mindennapi életükben is használnak szerszámokat.... (0 hozzászólások)

Tíz hónapja szökésben a német marha

Egzotikus fajok

Szarvasnak hiszi magát egy marha Németországban, mármint egy tehén, amely megszökött a vágóhídról és a bajor erdőkben csatlakozott egy szarvascsapathoz.... (0 hozzászólások)

A tapírok

Egzotikus fajok

A tapírok teste hosszú, lábai rövidek, füle kicsi, ne mozgékony, nyaka rövid, farka szinte nem is látszik, és farkuk kissé magasabb, mint a válluk. Ez az áramvonalas, kompakt, hátul lekerekített, elöl pedig elkeskenyedő testforma megkönnyíti, hogy a tapír utat törjön erdei élőhelye sűrű aljnövényzetében.... (0 hozzászólások)

A rozmár (Odobenus rosmarus)

Egzotikus fajok

A rozmárok a ragadozók rendjének (Carnivora) tagjai. Egész életükön át növekvő agyaruk, barázdált bőrük és pofaszakálluk jóvoltából a legismertebb tengeri emlősök közé tartoznak.... (0 hozzászólások)

Orángután ikrek születtek a hongkongi állatkertben

Egzotikus fajok

Orángután ikrek születtek a Hong Kongi állatkertben, ráadásul apjuk Magyarországról emigrált át tavaly januárban.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés