Hirdetések
A háziállat.hu nem éhes! A kiadó a gyors jóllakásnál fontosabbnak tarja, hogy hosszú távon szolgálhassa az állatok és gazdáik érdekeit. Miért? 

A háziállat.hu az állatbarátok ingyenes lapja, amely hirdetésekből szerzi bevételeit és fedezi kiadásait. A szerkesztőség a megjelenő hirdetések tartalmával nem minden esetben tud azonosulni, de olyan hirdetés, amelynek tartalmával kifejezetten nem ért egyet, nem jelenhet meg a site-on.

Első az állat és a gazdája

A szerkesztőség a hiteles tájékoztatásra törekszik. Célja az, hogy minden hobbiállat megfelelő otthonra leljen és egészségben, szeretetben élhessen. A gazdáik pedig a lehető legtöbb örömüket leljék kedvencükben és az állattartás mindennapjaiban. Az állat és gazda érdeke a háziállat.hu-n nem szorulhat az üzleti célok vagy a tudományos érdekek mögé.

Kompromisszumok természetesen léteznek

A hirdetések egyik formája a pr-cikk, amelyben a cikk tartalmát a hirdető adja, a szerkesztőség pedig valamilyen ellenszolgáltatásért megjeleníti azt. Az ilyen cikkeket vagy "hirdetés" felirattal, vagy a cím és a szerző neve mellett megjelenő "(x)" jelzéssel különböztetjük meg. Pr-cikk esetén a hirdetői üzenet és a háziállat.hu tartalma összemosódik.

Egy másik hirdetési mód a szponzorálás. Vannak cégek, amelyek kiállnak egy-egy kezdeményezés mögé, anyagilag vagy más módon támogatva azt. A szponzor azt várja, hogy az olvasó úgy tekintsen rá, mint a támogatott dolgot nagyvonalúan felkaroló mecénásra. A háziállat.hu szerkesztői azért szeretik a szponzorokat, mert azok a szerkesztőség által képviselt értékekkel azonosulni kívánnak.

értékelés