Miki a Kölyökklubban
A Háziállat Magazin saját bejárású, népszerű állatorvosát, dr. Kukla Miklóst mostantól nem csak a Háziállat TV kisfilmjeiben láthatja és hallhatja majd a közönség.

miki-a-kolyokklubban
A Háziállat Magazin saját bejárású, népszerű állatorvosát, dr. Kukla Miklóst mostantól nem csak a Háziállat TV kisfilmjeiben láthatja és hallhatja majd a hasznos és érdekes információkra kiéhezett állattartó nagyközönség. A doktor úr hamarosan szakértőként visszatérő vendége lesz az RTL Klub Kölyök Klub című műsorának, amely minden vasárnap reggel 7 és 9 óra között jelentkezik.

A műsor célja: bemutatni a kiskölyköknek (de természetesen nem csak nekik!), hogy milyen munka folyik egy állatorvosi rendelőben, milyen állatok milyen problémákkal, illetve milyen beavatkozások céljából érkeznek a rendelőbe, és ott mi is történik valójában.

A doktor úr határozottan állítja: nincs mitől félniük sem a gazdiknak, sem kedvenceiknek egy rendelőben, hiszen "az állatorvos is ember", aki mindent elmagyaráz, barátságos és közvetlen. Szereti az állatokat és gazdáikat, és talán ez kellő garancia arra, hogy senkinek nem esik majd bántódása :)

allatorvosi-ugyelet

Amire előzetesen számíthat az állatkedvelő néző: Napsugár, a Kölyök Klub 12 éves műsorvezetője meglátogatja a rendelőt és az ott látottak, hallottak alapján interjút készít Miklóssal, aki természetesen megpróbál majd minél közérthetőbben válaszolni a "gyerekszáj" kérdésekre.

Ismeretterjesztő és állatvédelmi feladatot is ellát a műsor: szóba kerül az oltások és az ivartalanítás fontossága, a féreghajtás, a bolhairtás, valamint szó lesz egy befogadott kiskutyáról is...

Minden adás "feldolgoz" egy esetet: a sorozatnyitó műsorban Bindhu, a három hónapos kölyök spániel utolsó kombinált oltását adja be az állatorvos, leolvassa a microchipjét, majd röviden elmereng azon, milyen aranyos is tud lenni egy kiskutya. Lesz még ablaknak ütközött karvaly, tojásrakó ékszerteknős, ajtó elé letett két hónapos kiskutya, akit egy 10 éves kislány fogadott be.

kukla-miklos
Bemutatásra kerül egy virgonc görénypár, akiknek az ivartalanításáról is szó lesz, egy másik görény oltást kap, lesz tengerimalac, aki - akár akarja, akár nem - fogászati kezelésben részesül, megismerhetünk egy sebes oldalú, rossz körülmények közül kimentett hörcsögöt, valamint egy végelgyengülésben szenvedő, púpos hátú egeret is. Miklós nagy örömére a rendelő-realityben feltűnik majd egyik kedvenc asszisztenCicája, Roncsderby is.

A fenti ízelítőt olvasva szerkesztőségünk számára máris nyilvánvaló, hogy a műsort nem csak hasznosnak, de egyben igen szórakoztatónak is fogja találni minden gazdi és állatszerető néző.

Mikor van műsoron? - Eseménynaptárunkból megtudhatja:
http://www.haziallat.hu/index.php?menu=esemenynaptar

értékelés