Fogadj örökbe egy illatos ebet!
2006. június 17-e a felcsillanó remény napja az Illatos úton. Közel 100 kutyus várja, hogy szerető gazdira és otthonra találjon.

"Vigyél haza!" - hirdeti a szórólap esdeklő kutyatekintettel. Az Illatos úti kutyatelep (hivatalos nevén Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telep) 2006. június 17-én örökbefogadó napot tart.

A telep 94 kutyája várja a lehetőséget, hogy bizonyítson: "igenis, gazdinál a helyem!" Az Illatos út sajnos nem menhely. Minden négylábú csak addig maradhat, amíg van hely, újabb kutya befogadásához egy régebbi lakost kell elaltatniuk.

vigyel-haza

Az örökbefogadási napon jelképes 1000 Ft-ért válhatunk a kutya legjobb barátjává. Minden Illatos úti jószág bekerüléskor megkapja a kombinált és veszettség elleni oltást, távozáskor pedig féreghajtó tablettát. A gazdijelölteket arra kérik, hogy legyen náluk lakcímkártya, nyakörv és póráz.

Kedves kutyust kedves embereknek!

A telep a külső IX. kerületben, az Illatos út 23/A szám alatt található. Megközelíthető a fekete 54-es busszal. Telefon: (1) 280-6832. Honlap: www.illatosut.hu

2006. június 18.: Ahogyan a TV2 Napló című műsorából is kiderült, a fenti kezdeményezés hatására közel 70 kutya talált gazdára!

értékelés