4.5
Állathoroszkóp: Kos (március 21 - április 20.)
A csillagjegy időszaka kedvező arra, hogy kisállatunk lelkének apró rezdüléseit elmélyülten fürkészve rájöjjünk, mitől fogja farkát még vidámabban csóválni..

vicces-allat-fotok
2014-ben megértjük állatkánk lelkének egy újabb darabját. A csillagjegy időszaka kedvező arra, hogy kisállatunk lelkének apró rezdüléseit elmélyülten fürkészve rájöjjünk, mitől fogja farkát még vidámabban csóválni.

Legjobb, ha megérzéseinkre hallgatunk, miközben megpróbáljuk kitalálni, mivel tehetnénk még elégedettebbé és teljesebbé az életét.

 

Állat és ember kapcsolata

Keressünk új barátokat - de ne csak a kétlábúak között! Aki már jó ideje tervezgeti, hogy szingli házikedvence mellé új kisállatot fogadjon otthonába, annak eljött az idő a cselekvésre, ne várjon tovább!

 

Egészség és fittség

A Nap és a Hold mozgása ezekben a napokban kedvezően befolyásolják lelkünk hangulatát. Ússzunk hát az árral, lépjünk ki az ajtón, időzzünk sokat a friss levegőn, hogy belsőnk (beleértve a tüdőnket is) megtisztuljon. Persze a kutyát se hagyjuk otthon.

Az állatok jobban érzik, mi az egészség, mint mi, emberek, ezért érdemes figyelnünk, hogyan élnek, és néhány dologban utánozni őket.

értékelés