Melyik a legjobb haleledel az édesvízi trópusi halak számára?

Gondozás

Ha már van egy berendezett édesvízi trópusi akváriumod és a trópusi halaid is benne vannak meg kell tanulnod, hogy hogyan és mivel etesd őket! ... (0 hozzászólások)

Tetraodon lineatus gömbhal

Gondozás

A tetraodon lineatus nílusi vagy zenekari gömbhal néven is ismert, az afrikai édesvízi tavakból, folyókból származik, és nagyon nagyra megnő. ... (0 hozzászólások)

Nélkülözhetetlen akvárium kiegészítők

Gondozás

Ahhoz, hogy halaink és teknőceink egészségesen és kényelmesen élhessenek, tökéletes akváriumot kell biztosítanunk a számukra. ... (0 hozzászólások)

Mérgezés díszhalaknál

Gondozás

A díszhalak mérgezésének okai az akváriumban, különböző tényezői lehetnek. Elég gyakran akváriumok gyártásában a keretekhez olyan fémeket használnak, amelyek korrodálódhatnak.... (0 hozzászólások)

Akvarisztika: a nitrogén körforgása

Gondozás

Nem is olyan könnyű életben tartani a halakat egy akváriumban, mint azt elsőre gondolnánk. Nem kell ahhoz akvarista legyen az ember, hogy tudja, hogyan is működik a nitrogén körforgásának folyamata.... (0 hozzászólások)

Hogyan tisztítsunk meg egy használt akváriumot?

Gondozás

Most találtál egy kiárusításon vagy árverésen egy jó állapotban levő használt akváriumot? Végül is nehéz kihagyni egy jó ajánlatot. A hal akváriumok elég drágák és, amikor találsz egyet, szinte ingyen lehet, hogy nem hagyod ki.... (0 hozzászólások)

Lehet alga nélkül is üzemeltetni egy akváriumot?

Gondozás

Az akváriumi algák szabályozása egy fontos feladat minden akvárium fenntartásában, legyen az édesvízi vagy tengeri. ... (0 hozzászólások)

Guppibetegségek - 1. rész

Gondozás

Aki úgy dönt, hogy guppit szeretne tartani, annak tisztában kell lennie a díszhalait fenyegető alapvető veszélyforrásokkal. ... (0 hozzászólások)

Guppibetegségek - 2. rész

Gondozás

Aki úgy dönt, hogy guppit szeretne tartani, annak tisztában kell lennie a díszhalait fenyegető alapvető veszélyforrásokkal. ... (0 hozzászólások)

Guppibetegségek - 3. rész

Gondozás

Ha guppit szeretnél tartani, nem ártana tisztában lenni az akváriumi díszhalakat fenyegető leggyakoribb veszélyforrásokkal.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés