Otthonszépítés saját kezűleg dekorfóliával

Divat

Napjainkban már nem az jelent kihívást, hogy beszerezzük a kívánt terméket, hanem az, hogy a bőséges kínálatból megtaláljuk azt, amire igazán vágyunk. A boltok, webáruházak, de még az online piacterek is olyan mennyiségű és minőségű áruval árasztanak el bennünket, amiben könnyedén elveszhetünk.... (0 hozzászólások)

Az első kutyakozmetikai szalon Magyarországon Budán és Pesten is!

Divat

A Dogmopolite büszke arra, hogy 2013. október 28-án megnyitotta második, budai kutyakozmetikai szalonját!... (0 hozzászólások)

Napszemüveg készül kutyáknak

Divat

Egy optikus úgy döntött, kitör a megszokott körből, és kutyáknak készít napszemüveget. Boltot is nyitott, ahol az UV-védelemmel ellátott okulárék bőséges választéka várja a kutyákat, na és a gazdikat.... (0 hozzászólások)

Kutyamodelleket kerestek és találtak – Next Top Dog Model 2011

Divat

Kutyából nem lesz szalonna, modell viszont még lehet. November végén rendezték meg a Pet Head Next Top Dog Model versenyt, ahol a kutyákat nem mindennapi szempontok alapján zsűrizték.... (0 hozzászólások)

A legviccesebb kutyaruhák

Divat

Mi, emberek aztán tényleg nem ülünk a babérunkon, ha kreatív dolgokról van szó. Fantáziadús lelkivilágunkról tanúskodik többek közt kiskedvencünk ruhatára is.... (0 hozzászólások)

Állati Halloween: Milyen jelmezt válassz?

Divat

Batmanek és Supermanek kopogtatnak kis kosárkákkal a szomszédoknál "Trick or treat"-et (cukrot vagy botot) kiabálva. Idén a nagyobb siker reményében állatukat is magukkal vihetik, természetesen őket is teljes harci díszben! ... (0 hozzászólások)

Miért pont a kutya hiányozna az esküvődről?

Divat

Már lefoglaltad a helyszínt, az ételt szállító céget és a virágkészítőt is, de még mindig úgy érzed, hiányzik valami. Nem arról van-e szó, hogy kifelejtetted az egyik legközelebbi társadat - a kutyádat?... (0 hozzászólások)

Kutyaruhák és kiegészítők

Divat

A kutya az egyik legkedveltebb háziállat a családok, illetve  az egyedülálló személyek számára. Ősidők óta részét képezi az ember életének, elvégre az ember legjobb barátja.... (0 hozzászólások)

Romantikus lovaskocsikázás Valentin nap alkalmával

Divat

Tedd felejthetetlenné ezt a napot egy hintózással! A Valentin nap egy kiváló alkalom arra, hogy megünnepeljük a szerelmünket és más különleges kapcsolatainkat. Egy romantikus lovaskocsikázás jó lehetőség ennek a napnak szebbé tételére.... (0 hozzászólások)

Kutyagumis kabát! - avagy speciális téli kutyakabát

Divat

Új találmánnyal örvendeztették meg a feltalálók a kutyatulajdonosokat. A kreativitás nem ismer határokat, ha a gazdák kényelme is érintett, nemcsak a kedvenceiké. Lássuk, mit találtak ki a kutyagumi általános problémájára, hogy ilyenkor, a téli hideg idején a kedvenceink "bent mehessenek ki"?! ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés