- -

Veszélyes kutyatápot vont ki a forgalomból a Fressnapf

Étel, ital

A Fressnapf már levette az áruházak polcairól a terméket, a vásárlóknál lévő, a megadott azonosító adatokkal ellátott eledeleket visszaveszik az üzletekben.... (0 hozzászólások)

Évi 60 milliárdot költünk kutya- és macskaeledelekre

Étel, ital

A házi kedvencek eledelére fordított összeg értékben meghaladta a hatvanmilliárd forintot 2017. február és 2018. január között: kutyaeledelre 7 százalékkal, míg macskaeledelre 10 százalékkal többet hagytak ott a boltokban a magyarok, derül ki a Nielsen kiskereskedelmi indexéből. ... (0 hozzászólások)

Állatira szeretik: 10 éves a Fressnapf

Étel, ital

A Fressnapf német szó (ejtsd: fresznapf). Azt jelenti: etetőtálka. A Fressnapf 10 éve Magyarországon azt jelenti: hatalmas választék, képzett, barátságos eladók, alacsony árak, kiváló saját márkák és sok-sok szerete... (0 hozzászólások)

"A szándék mérettetik meg, nem az adomány"

Étel, ital

Sokunknak elszorul a szíve, ha a menhelyes állatokra gondolunk, és szeretnénk valahogy segíteni. Ezt sokféleképpen megtehetjük, de ma már akár úgy is, hogy egyszerűen a megfelelő helyen vesszük meg kedvencünk eledelét.... (0 hozzászólások)

Csokinyuszi helyett kutyasüti recept húsvétra

Étel, ital

A húsvéti nyuszi a kutyákra is gondol, ám jól tudja, hogy a csoki és a süti nem kutyagyomornak való finomság. Készítsünk inkább egészséges, marhamájas süteményt húsvétra kedvencünknek! ... (0 hozzászólások)

Nyerjen kedvencével egy GPS-t!

Étel, ital

Állatiak vagyunk! Lépj be egy állat jó közösségbe! Bemutathatod magad és kedvenc állatodat, megoszthatod a többiekkel a fényképeid, és videóid, de ami a legjobb, mindent egy helyen megvehetsz házi kedvencednek! A februárban regisztrált vásárlók között egy navigációs rendszert sorsolunk ki!... (0 hozzászólások)

Spóroljunk együtt kedvencünkkel!

Étel, ital

A mai gazdasági helyzetben mindenki természetesen elkezdi számolni mi mennyibe kerül. Első reflexként többen kedvencük prémium kategóriás táplálékát cserélik le olcsóbb élelemre, mondván „válság van, spórolni kell„. ... (2 hozzászólások)

Száraz táp nedves táp ellen, a vita folytatódik

Étel, ital

Melyik jobb a háziállatnak, száraz étel, nedves étel vagy a kettő kombinációja? Ennél a kérdésnél a gazdáknak figyelembe kell venni az eledel víztartalmát, tápértéket, a fogak egészségét és azt is, hogy melyik mennyibe kerül. ... (0 hozzászólások)

Születésnapi kutyatorta recept

Étel, ital

Ünnepeljük meg kutyánk szülinapját! Lehet, hogy a kutyának készült tortát mi nem kóstolnánk meg, de neki biztosan ízleni fog. És ne felejtsünk el énekelni sem a szülinapi bulin! ... (0 hozzászólások)

Kutyajó falatok: Almás-burgonyás kacsamell recept kutyáknak

Étel, ital

Ha legjobb barátunk kedvében szeretnénk járni, kínáljuk kacsamellel, és almás burgonyapürével! A recept elkészítése gyerekjáték, sikere garantált. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés