Gyógynövény alapú takarmány-kiegészítők a kevesebb antibiotikumért

Tápkiegészítő

Kevesebb antibiotikum használatát célozza a Dr. Bata biotechnológiai cég a Szent István Egyetemmel együttműködésben támogatott kutatása. ... (0 hozzászólások)

Minden egy helyen kedvenceinek

Tápkiegészítő

Az ALPHAZOO Kft. franchise rendszere 2009-ben indult 100%-os magyar magántulajdonban lévő vállalkozásként, a hazai kiskereskedelemben egyedülálló kezdeményezéssel: állateledel és felszerelési cikkek kiskereskedelmi értékesítését tűzte ki célul hálózat formájában, amihez független kisvállalkozásokat vár franchise átvevőként.... (0 hozzászólások)

Vitaminok, probiotikumok és antioxidánsok: egészséges étrend háziállatoknak is!

Tápkiegészítő

Már Magyarországon is elérhető az egyik piacvezető brit állateledel márka, a Butcher’s Pet Care. Kutyáknak kifejlesztett termékeik fő jellemzője, hogy kizárólag természetes alapanyagokból készülnek.... (0 hozzászólások)

A tűzijáték okozta stressz kezelése – gyógyszerek nélkül

Tápkiegészítő

A legtöbb kutyatulajdonos nagyon jól tudja, hogy egyes élethelyzetek mennyire megterhelőek kedvencük számára. Ugyanúgy, mint mi emberek, az állatok is nyugalomra, biztonságra és állandóságra vágynak maguk körül. ... (3 hozzászólások)

ALOE VERA - EZÚTTAL HÁZIÁLLATAINKNAK

Tápkiegészítő

Ezt a kaktuszszerű növényt nem véletlenül keverik bele a kozmetikumok és élelmiszerek jó részébe. Nem csoda, hogy az állatokra is hat... ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés