Gyógyító nyakörv! - Hogyan használjuk?

Gyógyszer

A Bolfo nyakörv az állatok külső élősködői ellen (bolha, kullancs, tetű) hatékony. A nyakörv már a feltétel után 24 órával csökkenti a tüneteket. A hatékonyság szintjét azonban befolyásolja a kedvencünk szőrzetének hosszúsága, az állat aktivitása, és a fertőzöttség mértéke is. Ezért nem mindegy milyen méretű nyakörvet választunk. Itt egy kis segítség a nyakörv helyes alkalmazásához!... (1 hozzászólások)

A kullancscsípés veszélye mindenütt fennáll - előzze meg, és nyerjen értékes ajándékokat!

Gyógyszer

A kullancsok bármikor felbukkanhatnak! A kullancsok Magyarország teljes területén, elsősorban a nedvesebb-párásabb és enyhébb időszakban, egész évben tetten érhetők. Legaktívabb időszakuk márciustól októberig tart. Előzze meg a kullancsokat és a kullancsok megtapadását!... (1 hozzászólások)

A kullancsok kórokozókat terjesztenek?

Gyógyszer

A Magyarországon honos kullancsfajokból kutyák esetében két kullancsfaj, a közönséges kullancs (Ixodes ricinus) és a kutyakullancs (Dermacentor reticulatus) jelentősége a legnagyobb.... (0 hozzászólások)

Hogyan adjunk be gyógyszert az állatnak?

Gyógyszer

Bármilyen háziállatod is van, a gyógyszer beadása biztos neked is gondot jelent. Mi adunk néhány tippet, hogy megkönnyítsük a dolgodat. ... (0 hozzászólások)

A Merial PROTEQFLU vakcinája segített a lóinfluenza járvány megfékezésében

Gyógyszer

A járvány első esetét 2007. augusztus 20-án diagnosztizálták. A lóinfluenza elleni megelőzés Ausztráliában több évtizedes múltra tekinthet vissza. ... (0 hozzászólások)

Kivédhető a Lyme-kór?

Gyógyszer

A Lyme-kór az egyik leggyakoribb, kullancsok által terjesztett betegség a világon. A kórokozó egy baktérium, a Borrelia burgdorferi, amely Európában és Észak- Amerikában honos. Fogékony az ember és a házi- illetve vadon élő állatok jelentős hányada.... (0 hozzászólások)

Homeopátia az állatgyógyászatban

Gyógyszer

Hogyan működik az állatoknál a homeopátiás kezelés? Ebben a dologban az állatorvos munkája nagyon hasonlít a gyermekorvoséhoz, akinek a még beszélni nem tudó csecsemő mamája mondja el, hogy milyen rendellenességet tapasztalt a gyermekén... ... (0 hozzászólások)

Ébred a természet és vele együtt az állatokra veszélyes élősködők is

Gyógyszer

Tavasszal, ahogy ébred a természet, úgy ébrednek a háziállatainkra veszélyes élősködők, a kullancsok, de a szintén veszélyt jelentő szúnyogok egyes alfajai is. ... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés