Vérszívó legyek kártételei lovakon és kutyákon

Homeopátia kedvenceinknek

A házi léggyel rokon légyfajok némelyike (Stomoxys, Culicolides) a szúró-szívó legyek csoportjába tartozik, és a nyár derekától kezdődően egészen szeptember végéig igen sok gondot tudnak okozni a kutya- és lótartó gazdáknak. ... (0 hozzászólások)

Lázas állatok homeopátiás kezelése

Homeopátia kedvenceinknek

A láz a szervezetnek elsősorban a különféle fertőzéssel járó megbetegedésekre adott reakciójának eredménye. Egy tünet, amely tájékoztatja a szakembert arról, hogy a megindult kóros folyamatot a szervezet érzékelte, és megindította a „betolakodók”, a kór okozói elleni küzdelmet.... (1 hozzászólások)

Ellés, fialás támogatása homeopátiával

Homeopátia kedvenceinknek

Társállataink kora tavaszi párzásának már többnyire megszülettek apró kis gyümölcsei, azonban biztosan vannak olyan gazdik is olvasóink között, akik mindhiába várják, hogy kedvencük utódokkal örvendeztesse meg őket. ... (0 hozzászólások)

Égési sérülések és a fogváltás kezelése homeopátiás szerekkel

Homeopátia kedvenceinknek

Szerencsére társállatainknál viszonylag ritkán találkozunk égési sérülésekkel, azonban nem kizártak ezek az esetek sem. Háziállatainknál, csakúgy, mint a család minden egyes tagjánál, fiatal korban bekövetkezik a tejfogak maradó fogakkal történő leváltása. Nem árt, ha ilyenkor tudjuk, hogy melyek azok a homeopátiás házi patikában lévő szerek, amelyekkel sokat segíthetünk állapotukon. ... (0 hozzászólások)

Az utazási betegség homeopátiás kezelése

Homeopátia kedvenceinknek

Itt a nyár, amikor hosszabb-rövidebb útra indul a család, és a legtermészetesebb dolog, hogy kedvencünk sem maradhat otthon, mert nélküle a szabadság sem az igazi…... (0 hozzászólások)

Balesetek, sérülések, vérzések homeopátiás kezelése

Homeopátia kedvenceinknek

A hirtelen fellépő vérzések a gazdáknál nagy riadalmat okozhatnak, de az ezeket előidéző balesetek, fájdalmas traumák az állatokat is szorongással, ijedtséggel tölthetik el.... (0 hozzászólások)

Az allergiás megbetegedések kezelése homeopátiával

Homeopátia kedvenceinknek

Háziállataink többnyire velünk azonos, vagy a miénkhez nagyon hasonló környezetben élnek, ezért szervezetükre ugyanazok a külső tényezők hatnak, mint gazdáikra. Nem csoda tehát, hogy betegségeik is sokban hasonlítanak egymásra. Egyre gyakrabban lehetnek például allergiásak is. ... (0 hozzászólások)

Mono készítmények vagy komplex homeopátiás szerek?

Homeopátia kedvenceinknek

Miután hazánkban ma még nagyon kevés (10-12 féle) állatok számára törzskönyvezett homeopátiás készítmény kapható a kereskedelemben, ezért sorozatunkban is leginkább a monoszerek adagolását javasoljuk, bevált indikációs alapon. ... (0 hozzászólások)

A homeopátiás szerek kiválasztása, szállítása és tárolása

Homeopátia kedvenceinknek

Minek alapján választja ki a homeopata állatorvos kutyánk, macskánk, görényünk, csincsillánk, degunk és a többi kis kedvenc számára a megfelelő szert? Hogyan szállítsuk és tároljuk a homeopátiás szereket? ... (0 hozzászólások)

Hol találok homeopata állatorvost és homeopátiás készítményeket?

Homeopátia kedvenceinknek

Magyarországon egyre több helyen találunk homeopátiát alkalmazó állatorvost, és homeopátiás készítményeket forgalmazó gyógyszertárakat. De pontosan hol? ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés