Élet-rekordok: a hosszú élet titka az állatoknál

Olvasnivaló

Egyes élőlények irigylésre méltóak, mivel akár több száz évet megérnek. Számos kutatás foglalkozik az állatok korával. Talán náluk van a kulcs az örök élethez?... (1 hozzászólások)

Ebugatta - A kutyások TV-műsora

Olvasnivaló

Ez a műsor egyaránt szól kutyatenyésztőkhöz, hobbi kutyás gazdákhoz, de mindazokhoz, akik csak egy kellemes félórát szeretnének a tv előtt eltölteni. 2012-től új sorozatokkal a képernyőn.... (0 hozzászólások)

Molnár Andrea: Tündérboszorkák

Olvasnivaló

Neo, mint büszke, újdonsült apuka, a másik oldalról melengette a kicsiket. Így várta a négy fiú, hogy Tarácska magához térjen. Erre azonban még körülbelül két etetésig, egy újabb telefonig és néhány pánikrohamig várni kellett.... (0 hozzászólások)

Fókakölyköt találtak egy juhnyájban

Olvasnivaló

Fóka keveredett juhnyájba Nagy-Britanniában, de nem önszántából, hanem egy hatalmas vihar miatt.... (0 hozzászólások)

A legboldogabb brit kutya

Olvasnivaló

Az emberi boldogság országos felmérése után a kutyák következtek Nagy-Britanniában: megkeresték az ország legboldogabb ebét.... (0 hozzászólások)

Figyelem: Hőségriadó!

Olvasnivaló

A kutyák rosszul viselik a 30 foknál melegebb időt: könnyen hőgutát kapnak! Ilyen időben a kutyának legyen árnyékos helye, legyen előtte bőven friss víz, sétáltatni és szállítani reggel vagy este ajánlott! ... (0 hozzászólások)

Milyen lesz a nyúl éve?

Olvasnivaló

A nyúl éve nyugodt és zökkenőmentes lesz, a tigris éve után ránk is fér egy kis pihenés. El kell vonulnunk egy kicsit a tavalyi év alatt szerzett sebeinket nyalogatni.... (0 hozzászólások)

Vajat a macska lábára - avagy a legfurább állatos babonák

Olvasnivaló

A néphagyomány rengeteg babonát őriz a világ minden pontján. Csokorba gyűjtöttünk néhány állatokkal kapcsolatos népszokást, hiedelmet. Ki-ki döntse el maga, mennyire veszi komolyan őket. Mi is hozzáfűztünk egy-két megjegyzést... ... (2 hozzászólások)

Vajon frontérzékeny a háziállatod?

Olvasnivaló

Nemcsak az emberek, hanem az állatok is nehezen viselik az időjárás szélsőséges megnyilvánulásait, akár hőmérsékletről, páratartalomról vagy légmozgásról legyen szó.... (1 hozzászólások)

Röfi regénye a könyvesboltokban!

Olvasnivaló

Bevallom, alig vártam, hogy elkészüljön Röfi regénye. Bár abban a szerencsés helyzetben voltam - vagyok -, hogy Röfi vaddisznó mindennapjairól első kézből értesülhettem gazdájától, Kiss József kollégámtól.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés