Több száz háziállatot ismerhetnek meg a gyerekek az Állattenyésztési napokon

Olvasnivaló

Ugrálóvár helyett szalmavár, hordólovaglás és tehénfejés, kiscsirkék, kiskutyák és kisbárányok – így fest az ország gyerekbarát mezőgazdasági rendezvénye. Ha szereted a háziállatokat, ott a helyed  2019 május második hétvégéjén Hódmezővásárhelyen.... (0 hozzászólások)

Babesiosis: tények és tévhitek

Gyógyszer

Hazánkban a vérszívó élősködők által terjesztett kórokozók közül a kutyákra a babesiosis az egyik leggyakoribb veszélyforrás. ... (9 hozzászólások)

A húsvéti nyuszi története

Olvasnivaló

A húsvéti nyuszi története a XII. századi Németországba nyúlik vissza, a keresztény ünnepet ekkor kapcsolták össze ezzel a kedves kisemlőssel.... (0 hozzászólások)

Kisállattartó háztartások álom gépe ez a vezeték nélküli porszívó

Technika

Ahol kisgyerekek és háziállatok élnek egy háztartásban, megérdemelnének egy olyan eszközt, ami egyszerre porszívóz, felmos és eltünteti az állatszőrt is. Mindezt könnyen és gyorsan. Vezeték nélküli porszívót teszteltünk!... (0 hozzászólások)

Április 15-től állatbarát hely a MOM Park

Divat

Újabb budai bevásárlóközpont nyitja meg kapuit a háziállatukkal együtt shoppingolóknak. Április 15-től a MOM Park területére is szabad a bejárás minden állatbarát látogatónak.... (0 hozzászólások)

Takarítás kedvenceink után takarítógépekkel

Technika

Mivel nagyon szeretjük  bentlakó kedvenceinket, szinte mindent megengedünk nekik lakásunkban. Felülhetnek a kedvenc fotelunkba, vagy éppen a vendégeinknek szánt kanapéra, sokszor kéretlenül felugrálnak a konyhapultra is. Ilyen helyzetekben nem is gondolnánk, hogy milyen nagy segítséget tud nyújtani egy-egy speciális takarítógép a lakásunk tisztán tartásához.... (0 hozzászólások)

Kutyapelus helyett kakizacsi: melyiket használnád inkább?

Olvasnivaló

Miért választanánk a bonyolult utat, ha van könnyű is - kérdezi a bécsi köztisztaságiak legújabb plakátja, amin egy pelenkás kiskutya szerepel.... (0 hozzászólások)

Antibiotikumot vény nélkül kiadó állatpatika ellen indított eljárást a Nébih

Gyógyszer

Az üzlet alkalmazottja a hatósági próbavásárlás során állatorvosi vény nélkül kiadott egy, az emberi egészség szempontjából kritikusan fontos antibiotikumot tartalmazó készítményt. A patikával szemben eljárást indított a Nébih.... (0 hozzászólások)

Új állat az otthonunkban? - lista a súlyos betegségekről, melyektől megóvhatjuk

Gyógyszer

A védőoltás fontosságát, mint a megelőzés fő formáját, nem lehet elégszer hangsúlyozni. Számos súlyos vagy akár halálos betegség is megelőzhető, ami szeretett kedvencünk egészségének megóvása mellett saját egészségünk védelmét is szolgálja.... (0 hozzászólások)

Így lepd meg kutyusod Valentin-napon!

Divat

A kutya olyan barátja az embernek, amely soha nem túl elfoglalt ahhoz, hogy meghallgasson vagy hogy egy baráti "jobbot” nyújtson. Ha emlékezetessé szeretnéd tenni számára is az idei Valentin-napot, akkor próbáld ki az alábbiakat!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés