Április 15-től állatbarát hely a MOM Park

Divat

Újabb budai bevásárlóközpont nyitja meg kapuit a háziállatukkal együtt shoppingolóknak. Április 15-től a MOM Park területére is szabad a bejárás minden állatbarát látogatónak.... (0 hozzászólások)

Takarítás kedvenceink után takarítógépekkel

Technika

Mivel nagyon szeretjük  bentlakó kedvenceinket, szinte mindent megengedünk nekik lakásunkban. Felülhetnek a kedvenc fotelunkba, vagy éppen a vendégeinknek szánt kanapéra, sokszor kéretlenül felugrálnak a konyhapultra is. Ilyen helyzetekben nem is gondolnánk, hogy milyen nagy segítséget tud nyújtani egy-egy speciális takarítógép a lakásunk tisztán tartásához.... (0 hozzászólások)

Kutyapelus helyett kakizacsi: melyiket használnád inkább?

Olvasnivaló

Miért választanánk a bonyolult utat, ha van könnyű is - kérdezi a bécsi köztisztaságiak legújabb plakátja, amin egy pelenkás kiskutya szerepel.... (0 hozzászólások)

Antibiotikumot vény nélkül kiadó állatpatika ellen indított eljárást a Nébih

Gyógyszer

Az üzlet alkalmazottja a hatósági próbavásárlás során állatorvosi vény nélkül kiadott egy, az emberi egészség szempontjából kritikusan fontos antibiotikumot tartalmazó készítményt. A patikával szemben eljárást indított a Nébih.... (0 hozzászólások)

Új állat az otthonunkban? - lista a súlyos betegségekről, melyektől megóvhatjuk

Gyógyszer

A védőoltás fontosságát, mint a megelőzés fő formáját, nem lehet elégszer hangsúlyozni. Számos súlyos vagy akár halálos betegség is megelőzhető, ami szeretett kedvencünk egészségének megóvása mellett saját egészségünk védelmét is szolgálja.... (0 hozzászólások)

Így lepd meg kutyusod Valentin-napon!

Divat

A kutya olyan barátja az embernek, amely soha nem túl elfoglalt ahhoz, hogy meghallgasson vagy hogy egy baráti "jobbot” nyújtson. Ha emlékezetessé szeretnéd tenni számára is az idei Valentin-napot, akkor próbáld ki az alábbiakat!... (0 hozzászólások)

Február első hétvégéjén országszerte időjósló medveles

Olvasnivaló

A Budakeszi Vadasparkban, a Fővárosi Állat- és Növénykertben, a Pécsi Állatkertben és Miskolcon is programokkal várják a közönséget hétvégén, hiszen a néphiedelem szerint Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén jósolják meg a barlangjukból előbújó medvék, hogy hosszú vagy rövid télre lehet-e számítani.... (0 hozzászólások)

Európa egyik legváltozatosabb állatkertje a budapesti!

Olvasnivaló

A Fővárosi Állat- és Növénykert az új év kezdetekor megtartott népszámlálás szerint összesen 856 faj 8807 egyedét, ezzel Európa egyik legváltozatosabb állatgyűjteményét mutatja be a közönségnek.... (0 hozzászólások)

Háziállat.hu 2018 Toplista: kutyák, macskák, kisemlősök

Olvasnivaló

A Háziállat.hu magazin több mint 2 millió látogatója 2018-ban az alábbi társállatokat választotta kedvenceknek. Kutya, macska, és kisemlős toplista következik.... (0 hozzászólások)

Még a rókák is imádják Bécset

Olvasnivaló

Bécs a legélhetőbb város – ezt gondolhatják az osztrák főváros körüli erdőben élő rókák is, ugyanis egyre többször jelennek meg Bécs belterületein is. Az utóbbi öt évben összesen 1.100 alkalommal tűntek fel a város egyes pontjain.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés