Szakértőnk: Dr. Kopócsi Andrea homeopata állatorvos

Homeopátia kedvenceinknek

Dr. Kopócsi Andrea vagyok. Az állatok gyógyításában fontos számomra, hogy kíméletes módon segítsem a pácienseket egészségük helyreállításában. (Szelíd gyógymódok az állatorvoslásban, homeopátia.)... (0 hozzászólások)

Mit jelképeznek az állatok a festészetben?

Olvasnivaló

A középkori és a reneszánsz festményeken ábrázolt állatok, a delfin, a majom, a hermelin, a szarvas, a nyúl, a szamár, a teve, a róka és a patkány rejtett jelképek képviselői. A festő ily módon közvetítette titkos gondolatait azok felé, akik értelmezni tudták ezeket a szimbólumokat.... (0 hozzászólások)

KONG - A világ legjobb kutyajátéka

Technika

A KONG termékek az USA-ban kifejlesztett, világszerte ismert, interaktív kutyajátékok. Alapanyaguk 100%-ig természetes gumi, így összehasonlíthatatlanul ellenállóbbak a szintetikus műanyag játékoknál. ... (5 hozzászólások)

Vírus vagy baktérium? 7 perces szuper videón a lényeg!

Olvasnivaló

Mik a vírusok, baktériumok és gombák? Ezek olyan mikroorganizmusok, amelyek betegségeket okozhatnak. Mi is a különbség közöttük? Melyik milyen betegséget okoz és mi ezeknek a kezelési módja? Mivel a vírusok, baktériumok és gombák jól ismert betegségeket okoznak, mégis könnyen összetéveszthetjük az ezeket okozó mikroorganizmusokkal, pedig annyira különbözőek, mint az egér és az elefánt.... (0 hozzászólások)

Éti csigát háziállatnak! Komoly?

Olvasnivaló

Egy kis vízicsiga a hobbiállat-tartó titkos fegyvere az akváriumi algalerakódás ellen. De mi a helyzet az éticsigával? Tovább élnek, mint sok rágcsáló és megfelelő házikedvenc gyerekeknek, akik olyan lakásban élnek, ahol nem tarthatnak kisállatot.... (0 hozzászólások)

Hogyan kezeljük kedvencünk epilepsziáját?

Homeopátia kedvenceinknek

Az epilepszia az agy különböző részeiben kialakult olyan működési zavar, amelyben az izgalmi és gátló folyamatok egyensúlya felbomlik, és izgalmi túlsúly keletkezik. Ez az állat, (többnyire kutyák, ritkábban macskák) egyensúlyvesztésében, görcseiben, merevedésében, emlékezetkiesésében nyilvánul meg. ... (0 hozzászólások)

Mérgezések homeopátiás kezelése

Homeopátia kedvenceinknek

A nyár sok szempontból jelenthet veszélyt házi- és társállatainkra egyaránt. A veszélyforrások egyik csoportját a mérgezések alkotják, amelyekkel nyáron gyakrabban találkozhatunk, mint az év hűvösebb hónapjaiban. Ennek az lehet oka, hogy nyáron könnyebben romlanak mind a fehérjedús, mind pedig a lédús takarmányféleségek, eledelek, tápok.... (1 hozzászólások)

Heterokrómia az állatoknál - két szem, két szín

Olvasnivaló

Biztosan láttál már olyat, hogy egy embernek vagy kutyának, macskának különböző színű volt a két szeme. A felemás szemszínt állatoknál és embereknél egyaránt heterokrómiának nevezik. De mit is jelent ez pontosan? ... (0 hozzászólások)

A 10 leghihetetlenebb szem az állatvilágban

Olvasnivaló

Az állatvilágban nem csupán különleges megjelenésű, hanem speciális látással megáldott állatokat is találhatunk. Tudod, hogy a béka szemei miért düllednek ki, és hogyan tudja becsukni? És azt, hogy a víziló hogyan lát a víz alatt? Íme néhány érdekesség az állati szemek világából!... (0 hozzászólások)

A világ 15 legfurcsább állata

Olvasnivaló

A sivatagoktól a tenger mélyéig rengeteg furcsa állattal találkozhatunk. Ezek a különleges teremtmények első ránézésre ijesztőnek tűnhetnek, de nagyon érdekes tanulmányozni őket. Ismerkedjünk meg 15 rendkívül furcsa megjelenésű állattal! ... (6 hozzászólások)

Bejelentkezés