Mi kell a görénynek?
Dr. Nagy Gábor az I. Közép-európai Vadászgörény Fesztiválon mesélte el magazinunknak, mi teszi boldoggá és egészségessé a görényeket. 

Dr. Nagy Gáborral, a XVII. Kerületi Rákosligeti Rendelőintézet vezető állatorvosával az I. Közép-európai Vadászgörény Fesztiválon beszélgetett munkatársunk.

A doktor úr a program keretében előadást tartott a vadászgörények helyes táplálásáról - ez gyakorlatilag megegyezik a macskákéval, valamint a fertőző betegségek elleni oltásukról - ebben viszont a kutyákkal mutatnak hasonlóságot, hiszen ugyanazokat a vakcinákat kapják.

 

 

(A videó lejátszásához a telefonmodemnél gyorsabb internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsolja be a hangszórókat, vigye a kurzort a tv-képernyő fölé és kattintson a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra!)

Nagy doktor óv a kommersz tápoktól, amelyek esetleg szóját vagy más növényi összetevőt tartalmaznak hús helyett, és inkább a megbízható prémium minőségű eledeleket ajánlja a húsevő kedvenc élettani igényeinek maradéktalan kielégítése céljából.

A videót a Média Online készítette .

értékelés