Hilton kutyaszálló - avagy Paris Hilton 46 millió forintos kutyaháza

E-mailen érkezett

Hát igen, a hölgynek a vérében van az otthonteremtés. Nem csoda hát, ha az ölebeinek a privát részlegében is van öltözőszoba, lépcsőház, kutyaágyak, kanapék-kutyálkodni, ha a haverok átruccannak egy kis kutyabulira és még légkondicionáló is, amennyiben kutya meleg lenne... ... (0 hozzászólások)

Nagy buli a legnagyobbnak - szülinapos orszarrvú

E-mailen érkezett

Ma ünnepli születésnapját Állatkertünk legnépszerűbb állata, minden tekintetben nagy sztárja, Pablo, aki San Diegoban látta meg a napvilágot, 1977. szeptember 2-án. Az orrszarvú körökben is jelentős méretű Pablo Németországból költözött a Veszprémi Állatkertbe. ... (0 hozzászólások)

Madonna koncert: állatorvosokkal készülnek a Kincsem Parkban

E-mailen érkezett

A pop királynőjének koncertjét több mint 300 ló is végighallgatja a több tízezer rajongóval együtt - pedig köztudomású, hogy a lovakat zavarhatják a mély hangok és az általuk keltett rezgés. ... (0 hozzászólások)

Elveszett Thor, a mentőkutya!

E-mailen érkezett

2009.07.02-án hajnalban ismeretlen körülmények közt eltűnt Mályiból (Miskolc mellett) egy személykeresésre kiképzett mentőkutya. ... (1 hozzászólások)

Yoda, a négyfülű macska

E-mailen érkezett

Yoda, a négyfülű macska érdekes mutációjának köszönhetően világsztár lett, képei bejárják a világot. A háziállat.hu postaládájában is landolt egy köteg fénykép. ... (1 hozzászólások)

Macska súlyemelő-verseny japán módra

E-mailen érkezett

Mekkora súlyt bír felemelni egy macska? A japánok nem csak gondolkodtak rajta, hanem tesztelték is őket! Nézd csak! ... (0 hozzászólások)

Részlet egy szemtelen macska naplójából...

E-mailen érkezett

762. nap Egész nap aludtam, hogy éjszaka legyen majd elég erőm órákon át hangos nyávogással kaját követelni. ... (7 hozzászólások)

Mire képes egy anya a kicsinyéért? A mókus élet-halál harca - fotóval

E-mailen érkezett

Ha nem látod a képeket, nem hiszed el! Egy mókusanya gondolkodás nélkül nekimegy a nála sokszor nagyobb kutyának, hogy megmentse csapdába esett kicsinyét. Hihetetlen! ... (7 hozzászólások)

Macskaanyó nyuszigyereket adoptált

E-mailen érkezett

Az árvák szerencsére nem maradnak mindig gondozó nélkül. Igaz, nem mindenkinek jut a saját fajtársai közül pótmama, de ez nem is probléma. Egy nyuszigyereket például egy macskamama vett pártfogásába. Nézd csak! ... (1 hozzászólások)

Lebuktak a macskák, elfogtuk a kérdőívet!

E-mailen érkezett

A háziállat.hu elfogott egy levelet, amely macskáknak készült kérdőívet tartalmaz. Ha kíváncsi vagy ki van mérlegen, olvass tovább! ... (8 hozzászólások)

Bejelentkezés