Bizsu története (2002-2005. 03. 26.)

Hol nem volt...

Bizsu egy holland törpe keverék bak nyuszi. Fekete színű az orrán egy fehér háromszöggel. 2002-ben született. ... (7 hozzászólások)

A háziállat-populáció szabályozása

Hol nem volt...

A háziállatok nagyon fontosak az ember számára, ehhez nem fér kétség. A tanulmányok kimutatták, hogy általában a háziállattal rendelkező emberek tovább élnek és  boldogabbak mint azok, akiknek nincs háziállatuk. ... (0 hozzászólások)

Két galamb a párkányon

Hol nem volt...

Évek óta él a közelünkben egy gerlepár. Télen-nyáron búza várja őket az ablakpárkányon, nem csoda, hogy ragaszkodnak hozzánk és a helyhez. ... (9 hozzászólások)

Dzsamillah, a győri oroszlánkölyök

Hol nem volt...

Történetünk 2002 májusában kezdődött, amikor is világra jött a világos színű oroszlánkölyök a győri Xantus János Állatkertben. ... (3 hozzászólások)

Te beszélni tanítod, a papagáj pedig repülni tanít - képekkel

Hol nem volt...

A madárkák teljes gőzzel randalíroznak: ha jól értelmezem a helyzetet, Csipike repülni akarja tanítani Csupikát. ... (4 hozzászólások)

Sir Pamacs, a tengerimalac

Hol nem volt...

Az én háziállatkám Sir Pamacs, egy helyes kis tengerimalac. Nagyon kis pajkos, amikor hozzám került, még elég félénk volt. ... (26 hozzászólások)

El sem hiszem: megérkeztek Csipi Mama csőrikéi - exkluzív fotókkal

Hol nem volt...

Nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyen boldognak és elégedettnek az én kis drágaságomat! Igazán szép gyerkőcöknek adott életet! ... (8 hozzászólások)

Franci, a macska

Hol nem volt...

Kis családunk hófehér szőrű, habtestű kedvence nem éppen mai csirke. ... (0 hozzászólások)

Hájdn, a vérszomjas üveggarnéla igaz története

Hol nem volt...

Kedvenc állatom Hájdn, aki tavaly költözött be a számára berendezett akváriumba két karmosbéka mellé. ... (3 hozzászólások)

Sydney vadászgörény naplója: 13. Kiállítanak

Hol nem volt...

Mami arra az aljasságra szánta el magát, hogy kiállításra vitt! De nemcsak engem, hanem papit, és a barátaikat is! Persze megint én húztam a rövidebbet, mert mindenki engem szekírozott! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés