A kis német juhászkutya nagy kutya lett 40 másodperc alatt

Hol nem volt...

A 40 másodperces videó bemutatja, hogyan lett a németjuhász kölyökből nagy kutya.... (0 hozzászólások)

Pitypang túra 2011

Hol nem volt...

Az április 30.-i Pitypang túrát magam részéről teljes sikerrel zártam. A kiváló társaságnak és a remek útvonalnak köszönhetően mindannyian jól szórakoztunk.... (0 hozzászólások)

Több millió kutyamúmiát találtak az egyiptomi labirintusokban

Portré

Az egyiptomi ősi kutya katakombák első teljes feltárásának részeként, a tudósok 2500 éves állati maradványokat vizsgálnak – egy kis részét az ezekben az alagutakban talált mintegy 8 millió állat múmiájának.... (0 hozzászólások)

Elhagyott kutyacsalád gazdit keres

Gazdikereső

Ez a kis család jelenleg ideiglenesen, egy családnál él. Nem könnyen indult a kölykök élete... ... (0 hozzászólások)

Három kan kutyus gazdit keres

Gazdikereső

Két kedves, szeretetéhes kan kutyus, már hónapok óta az utcán él, csak egymásra számíthatnak. A tacskó kb. 4-5 év körüli, nyugodt, szófogadó, a másik keverék kutyust kis-közepes testűnek mondanám, fogai alapján lassan eléri a felnőtt kort, de nagyon játékos, és jó jelző.... (0 hozzászólások)

Az ablakon repült ki szegény terrier

E-mailen érkezett

Április 23-án Nyíregyháza, Ószőlő utcán egy Yorkshire terrier keverék kiskutyát a gazdája hirtelen felindulásból kidobott az ablakon, első emeleti lakásukból!... (1 hozzászólások)

Mumus, a cica gazdit keres

Gazdikereső

Március 9-én volt 8 éves Mumus, bútorokat nem bántja, nagyon bújós, s nagyon játékos is. 5 éve él kutyával, degukkal és teknőssel. ... (0 hozzászólások)

Hogyan adjunk be gyógyszert a macskának? Tuti módszer videóval!

Hol nem volt...

Állatorvosaink szakértő leírást találtak arról, hogyan adjuk be a beteg macskának az esetlegesen szükséges gyógyszert. A módszer nem egyszerű, de tuti siker! :)... (28 hozzászólások)

Tényleg a húsvéti nyuszi tojta a csokitojást?

Hol nem volt...

A húsvéti tojást tojó nyuszi legendája több feldolgozást is megért: legtöbbször madárból lett nyúllal, főnixmadárral, vagy tavaszistennővel játszatják a főszerepet.... (7 hozzászólások)

Két fiú kutyus szerető gazdit keres

Gazdikereső

Ezt a két fiu kutyust kb egy hónapja látják Ráckeve-dunaparton. A lakók szerint ott rakták ki őket és egyszerre, mert nagyon összeszokott páros. Nem válnak el egymástól, mindig együtt vannak.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés