Távolról is etetheted kutyádat

Gondozás

Ha nem vagy otthon, akkor is etetheted a kutyádat. Csak egy brit férfi példáját kell követned, aki megoldotta ezt a sokak számára gondot okozó mindennapi cselekvést. Nem kell hozzá más, csak egy táv-kutyaetető.... (0 hozzászólások)

Sózott utak, hóevés

Gondozás

A hideg (fagy), a hó, a latyak, a sózás alkalmazása csúszásmentesítéshez mind-mind tartogatnak veszélyforrásokat az állatokra nézve is. Természetesen elsősorban a kutyáknak, hiszen őket még rossz időben is ki kell vinni, meg kell sétáltatni.... (0 hozzászólások)

Hogyan óvjuk kutyánkat télen?

Gondozás

Amikor a hőmérséklet tartósan fagypont alá süllyed, még a szabadban tartott állatainknak is fedett helyre van szükségük, ahol a metsző hideg ellen védelmet találnak.... (0 hozzászólások)

Hogyan ápoljuk télen kutyánk lábát?

Gondozás

Télen gyakori probléma a kutyák a lábsérülései, melyekért a jég, a hó, illetve a felsózott utak tehetők felelőssé.... (0 hozzászólások)

Öko-kutya

Gondozás

Nem csak szobatiszta, de környezetbarát is lehet minden házikedvenc. Min érdemes változtatni? Oszd meg mással is!... (0 hozzászólások)

Találd meg egyszerűen az elveszett kutyusod!

Gondozás

Ugye te sem akarod elveszíteni kedvencedet? A téli hosszú nappalokon sokszor szinte éjszakai sötétségben visszük sétálni ebünket. A szófogadóbbak természetesen mindig mellettünk maradnak, de néhány rakoncátlan kutyus után futni kell. De merre?... (0 hozzászólások)

Születés előtti kezelések: az eugénikus kúra

Gondozás

Az eugénika az előnyös kiválasztódás tudománya. Az eugénkius kúra a még meg nem született kiskutyák örökletes tulajdonságaira és egészségére van hatással.... (0 hozzászólások)

Védjük okosan kedvencünket a hidegtől

Gondozás

Elérkezett a zord időjárás, a hideg az utcán lévő emberek mellett ilyenkor az utcán sétáltatott, a szabadban tartott állatokra is komoly veszélyt jelent. De mit tehetünk azért, hogy egészségesen átvészelje a telet kedvencünk?... (0 hozzászólások)

Ellik a kutyám - most mit csináljak?

Gondozás

Amikor kiskutyák születnek, bizony fel kell készülni a gazdinak is. Előfordulhat ugyanis, hogy az ellésnél kutyánknak segítségre van szüksége, ezért fontos, hogy tudjuk, mikor mit kell tennünk. Lássuk a legfontosabb tudnivalókat!... (5 hozzászólások)

Árva nyuszikat fogadott örökbe egy kan csivava

Gondozás

A csupán három napos, még állni is alig tudó nyusziknak minden segítségre szükségük van az életben maradáshoz. És az sem baj, ha ez a segítség egy kutya személyében érkezik. Cuki fotók! :)... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés