Rekord szaporulat: tizenhét kiskutya egyetlen kutyamamától

Kutyafajták

Nincs is nagyobb öröm a családban, mint amikor várandós kedvencünknél megindul a szülés, és egymás után bújnak elő az apró kölykök...na de rögtön tizenhét? ... (1 hozzászólások)

A törpe pinscher (Miniature Pinscher)

Kutyafajták

Neve ellenére a törpe pinscher semmiképp nem a jóval termetesebb dobermann pinscher lekicsinyített változata. Valószínűleg mindkét fajta őseként a német pinscher említhető, de a három fajta közti kapcsolat itt véget is ér. ... (0 hozzászólások)

Kutyafajták: az angol agár

Kutyafajták

I.e. 331-et írunk. Nagy Sándor, Macedónia királya nagy bajba sodorta magát. A perzsákkal folytatott harc során lelkesedésében olyan messzire vezette a seregét, hogy pillanatok alatt mélyen az ellenség vonalain belül találta magát, és most az életéért kell harcolnia. Hogy még nagyobb legyen a baj, egy nagy harci elefántot lát közeledni, amint katonákat tapos el minden egyes lépésével. Az ellenség csapatai minden irányból nyomást gyakorolnak rá, így keveset tehet azért, hogy elkerülje a támadást.... (0 hozzászólások)

Információk a csivaváról

Kutyafajták

Ez a cikk hasznos tudnivalókkal szolgál a világ egyik legkisebb kutyafajtájáról. Ha csivavát (chihuahua) választasz, nem árt tudni egy-két dolgot az idomításáról, a gondozásáról és nem utolsó sorban a jelleméről.... (0 hozzászólások)

Kutyafajták: a pomerániai törpespicc

Kutyafajták

A törpespicc egy élénk, intelligens kiskutya, amely mindig képes mosolyogni a gazdájára. A porosz Pomeránia vidékén tenésztették ki, egykor nagytermetű volt, de ma az egyik legkisebb ölebfajta. ... (0 hozzászólások)

Kutyafajták: a török akbash

Kutyafajták

Annak ellenére, hogy az akbash soványabb mint más török őrkutya fajták, mégis egy nagy és erőteljes állat. Mit érdemes tudnunk erről a fajtáról? ... (0 hozzászólások)

Az újfundlandi

Kutyafajták

Ha egyszer már láttál közelről egy újfundlandit, bizonyára nem tudtad elfelejteni azokat a lágy barna szemeket, a kedves arckifejezést és, hát igen, a kutya alatt összegyűlt nyáltócsát. ... (0 hozzászólások)

Tippek a csivava kiképzéséhez

Kutyafajták

A régimódi képzési módszerek egyáltalán nem hatékonyak és nem szórakoztatóak a kutyád számára sem. A csivavák jobban reagálnak a pozitív képzésre és csak a legszelídebb technikákat fogadják el. ... (0 hozzászólások)

Melyik a legkedveltebb kutyafajta az Államokban?

Kutyafajták

Othello (19 hónapos fekete labrador) és Hamlet (17 hónapos csokoládébarna labrador) Anyjával élnek a városban, de szeretnek kikocsikázni vidékre, hogy meglátogassák az unokatestvérüket Jake-et (20 hónapos sárga labrador). Mind nagyon szeretnek úszni, de ha nincs víz a közelben, a forró nyári hónapokban beérik a hűvös betonnal is. ... (0 hozzászólások)

A bichon frise temperamentuma

Kutyafajták

A bichon frise egy élénk, szeretni való kis kedvenc. Társkutya létére rendkívül barátkozó és akkor a legboldogabb, ha a család őt is bevonja a kirándulásokba és egyéb programokba. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés