Rövidszőrű tacskó: jó szimatú és fürge kutya

Kutyafajták

Folyamatos szelektív tenyésztés során sikerült a kopók hosszú csontjait megrövidíteni, s olyan kutyákat tenyészteni, amelyek különösen a kotorék munkára voltak alkalmasak. Ezekből a rövid lábú kutyákból fejlődött ki a tacskó, mely az egyik legsokoldalúbb vadászatra használt kutya lett.... (1 hozzászólások)

A 10 legnépszerűbb kutyafajta

Kutyafajták

A kutyák igazi társak a bajban, őrzik a házat, játékos barátok. Bár mostanában bizonyos fajták már státuszszimbólumok is. Nézzük, melyik a top 10 kutyafajta!... (2 hozzászólások)

Amilyen a kutya, olyan a gazdája - 1. rész

Kutyafajták

Sokak szerint nem véletlen, ha a kutya és gazdája jelleme között hasonlóságok fedezhetők fel. Sőt, a kutya fajtájából akár a gazdi vérmérsékletére, és életszemléletére is következtethetünk! Hogy mindez mennyire igaz? Olvasd el cikkünket, és megtudod!... (3 hozzászólások)

Milyen kutya a yorkshire terrier?

Kutyafajták

Se nem kotorékeb, se nem munkakutya: a yorkshire terrier (vagy yorkie) napjaink egyik legdivatosabb, ölebként tartott kutyája mégis hordozza magában a két kutyatípus tulajdonságait. ... (1 hozzászólások)

Indián nyár, ezúttal yorkshire terrierekkel

Kutyafajták

Ragyogó napsütés, fontosságuk tudatában izgatottan szaladgáló csöpp kutyák, büszke gazdik, lenyűgöző hírességek, kíváncsi látogatók sokasága. Ez fogadta 24.-én az Óbudai Kutyakiképző Iskolában megrendezett JACK Yorki Fesztiválra érkezőket.... (0 hozzászólások)

A rottweiler csak akkor agresszív, ha rosszul bánnak vele

Kutyafajták

A rottweiler csendes, nyugodt és könnyen kezelhető kutya, feltéve, hogy megfelelő neveltetésben részesül, és tiszteletben tartják személyét. ... (1 hozzászólások)

Milyen kutyafajta a cockapoo, a labradoodle és a goldendoodle?

Kutyafajták

A cockapoo vagy cockerpoo egy design kutyafajta, amelyet az egyenlő részben keresztezett cocker spániel és az uszkár (pudli) keverékéből tenyésztettek ki.... (0 hozzászólások)

A schnauzer

Kutyafajták

A schnauzer egy eszes, bölcs kutyafajta. Ismerkedjünk meg a fajta eredetével, a különböző méretű schnauzerekkel, természetükkel, esetleges betegségeikkel! ... (0 hozzászólások)

Üres a zsebünk...

Kutyafajták

A magyar vizsla hamarosan a Hungaricumok közé fog hivatalosan is tartozni. Még sem becsüljük meg eléggé ezt a nemzeti kincset.... (0 hozzászólások)

Tibeti terrier, a szerencsehozó kutya

Kutyafajták

Szinte minden ember fantáziáját megragadja Tibet. Tibetről mi is jut eszünkbe? A világ teteje, a  Dalai láma, Kőrösi Csoma Sándor... és a tibeti terrier...... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés