Elég kemény vagy? Jön a Hard Dog Race 2.0

Kutyás sport

Bár a verseny nem egy könnyed teadélután, de a Base verseny 6 kilométer hosszúságú, 16 akadályos pályája korántsem teljesíthetetlen kihívás. Speciális képzettséget nem igényel sem kutyától, sem embertől.... (0 hozzászólások)

Kutyaszánnal jár a debreceni egyetemista

Kutyás sport

Nagy feltűnést keltett a Debreceni Egyetemen tanuló külföldi hallgató, Magal Deutsch, aki kutyaszánjával járja a Nagyerdőt és környékét. A kutyasportnak hódoló egyetemistát több újság és tv-csatorna is bemutatta.... (0 hozzászólások)

Világbajnoki ezüstérmeket szereztek a magyar agilitysek

Kutyás sport

Minden idők egyik legsikeresebb világbajnokságán van túl a Magyar Agility Válogatott. A legnépszerűbb kutyás sport, a kutya és a gazda együttműködésére épülő agility idei világbajnokságán két ezüstérmet és számos előkelő helyezést szereztek a magyar válogatott tagjai.... (0 hozzászólások)

2 kutyafürdető hely nyílik a Balatonon

Kutyás sport

Fonyódon és Balatonbogláron külön partszakaszt jelöltek ki kutyafürdető helyként. ... (0 hozzászólások)

Magyar sikerek a Frisbee Kupán

Kutyás sport

Több mint 50 versenyző indult a megmérettetésen, amely a győztesek számára az amerikai világbajnokságra való kvalifikációt jelentette.... (0 hozzászólások)

Játék a kutyával - Mit, mikor, hogyan?

Kutyás sport

A játék a felkészülést jelenti az életre, a felnőtt korra. Nem véletlen, hogy a kislányok babáznak, vásárlósat és főzőset játszanak, míg a kisfiúk matchboxoznak, legóznak és várakat építenek.... (0 hozzászólások)

Légy fitt - sportolj a kutyáddal a szabadban!

Kutyás sport

Hogyan sportolhatunk együtt a kutyával, hogyan csempészhetünk változatosságot a napi kutyasétáltatás rutinjába? 6 tipp Borsos Péter fitneszedzőtől.... (0 hozzászólások)

Kutyás frizbi EB-t rendez Magyarország!

Kutyás sport

Immáron tradicionális a minden évben megrendezésre kerülő DOG CHOW Kutyasport Majális, amely ezúttal mérföldkőhöz érkezett: Magyarország adhat otthont a gyereknapi hétvégén megrendezett kétnapos Európa Bajnokságnak, melyre több mint 10 országból várhatóak négylábú és kétlábú nevezők.... (0 hozzászólások)

Felkészültél a tavasz legnagyobb kutyás hétvégéjére?

Kutyás sport

Dog CHOW KutyaSport Majális a Városligetben. Világbajnoki válogató kutyafrizbi bajnoksággal, sportpályákkal és egy igazi kutyamedencés partival várja a gazdikat és kedvenceiket május közepén a Városliget. A két napos Dog CHOW Kutyasport Majális minden kutyatartó számára tartogat érdekességet, hiszen kutyás szabadidős sportbemutatók és az izgalmas versenyek mellett fellépőkkel, trénerekkel, kutyamasszőrrel és más kutyás szakértőkkel készül a hétvégére. ... (0 hozzászólások)

Drótszőrű vizsla is indulhat jövőre a legrangosabb amerikai kutyakiállításon

Kutyás sport

Drótszőrű magyar vizsla is részt vehet jövő februárban a világ legrégebbi, évente megrendezett kutyakiállításán, a New York-i Westminster Kennel Club Dog Show-n.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés