Igyon a macska tejet, tejterméket?

Táplálkozás

Az emberek többsége úgy tudja, hogy a macskák egyik legkiválóbb táplálékforrása a tehéntej - ami óriási tévedés annak ellenére, hogy a macskák általában tényleg nagyon szeretik a tejet és a tejtermékeket.... (0 hozzászólások)

Mennyi vizet iszik a macska?

Táplálkozás

A macska rossz ivó hírében áll. Egy egészséges macska vízfogyasztása a folyadékvesztés kompenzációja miatt történik. Éppen ezért nagyon válogatós, ha vízivásról van szó: érzékeny a víz tisztaságára és az ízére is. De gyakran ha minden stimmel, akkor sem iszik szívesen. Mit kell tennünk annak érdekében, hogy mégis megfelelő folyadékmennyiséghez juthasson minden nap?... (0 hozzászólások)

Kiscicának külön menü jár

Táplálkozás

Megérkezik a család legújabb tagja, és jövetelével tudomásul kell venni: nem azt eszi, és nem is annyit, mint a többiek... ... (21 hozzászólások)

Az 5 legmérgezőbb étel a macska számára

Táplálkozás

A macska mindig képes könyörögni egy kis ételért, de legyünk óvatosak, mert egyes ételek mérgezőek lehetnek számára. ... (0 hozzászólások)

Biztonságos Húsvéti Ünnepeket minden kutyának és macskának!

Táplálkozás

A húsvét legtöbbünkben kellemes gyerekkori emlékeket ébreszt: tetemes mennyiségű csokoládé, ajándékkosarak, tojásvadászat a kertben...de vigyázat! A házban szabadon kószáló négylábú társaink könnyen a hangulat áldozataivá válhatnak. ... (0 hozzászólások)

Hallottál már a bajusz-barát tálról?

Táplálkozás

A macskák bajsza érzékeny, és a legkisebb nyomásra is reagál - így kedvencünket megzavarhatja, ha bajsza hozzáér az etetőtálhoz. Ezért fejlesztette ki a Whiskas az új, bajusz-barát tálat, amely nem zavarja azokat az okos bajszokat.... (0 hozzászólások)

Nedves vagy száraz macskakaja?

Táplálkozás

Néhány állatorvos azt állítja, hogy nem az a lényeg, hogy a cica száraz tápot vagy házikosztot eszik, hanem a táplálék minősége.... (3 hozzászólások)

Miért fontos a brit rövidszőrű macska helyes táplálása?

Táplálkozás

A macska táplálási igényei a háziasítás folyamán, az évezredek során változtak, azonban – a kutyával ellentétben – mind a mai napig a valódi húsevő.... (0 hozzászólások)

Mi a teendő, ha túlsúlyos a szobacica?

Táplálkozás

Nagyon sok ember tart lakásában macskát egyetlen társként, kedvencként. És egyre több egyedül maradt idős ember, keres új társat egy cica személyében. Ők nagyon ragaszkodnak kedvencükhöz. Rendszeresen tapasztaljuk azt az erős, sokszor túlfokozott szeretetet, ami óriási aggodalomba csap át, ha bármilyen problémát fedeznek fel a cicával kapcsolatban.... (2 hozzászólások)

Miért esznek többet az idős macskák?

Táplálkozás

Az aktív, egészséges macskáknak tökéletesen megfelel a jó minőségű konzerv vagy száraz eledel, melyet a kifejlett állatok táplálására állítottak össze.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés