- -

Augusztus 8-a a macskák világnapja

Örökbefogadás, vásárlás

A Macskák Világnapján cicarajongók milliói ünneplik világszerte szívüknek kedves, nyávogó barátjukat. A világnap eredeti célja felhívni a figyelmet a kóbor macskák növekvő számára és bátorítani örökbefogadásukat, mely nemcsak arra jó lehetőség, hogy az ő életüket jobbá tegyük, hanem arra is, hogy a saját egészégünket javítsuk, mentális és fizikai értelemben egyaránt.... (0 hozzászólások)

Február 17-én, a macskák világnapján újra nyit a Rex Alapítvány Jótékonysági Macskakávézója

Örökbefogadás, vásárlás

A macskáké a Világ! Legalábbis ez a nap, február 17-e a macskák világnapja! Ezen felbuzdulva rendezzük meg jótékonysági macskakávézónkat, melynek keretén belül egy finom süti és kávé mellett testközelből ismerkedhetsz meg, kedves, bújós és játékos gazdikereső cicáinkkal.... (0 hozzászólások)

Vajon egészséges az eladó kiscica?

Örökbefogadás, vásárlás

Amikor kiválasztod a kiscicát, akit haza szeretnél vinni, legyen az eladó vagy ingyen elvihető, nem árt, ha alaposan megvizsgálod, hogy teljesen egészséges-e. Itt megtudhatod, mire kell figyelni! ... (0 hozzászólások)

Egy napra jótékonysági macskakávézó nyílik a Rex Állatszigeten

Örökbefogadás, vásárlás

A Hontalan Állatok Világnapja alkalmából augusztus 12-én jótékonysági macskakávézó nyílik a Rex Állatszigeten, ahol egy finom édes süti és kávé vagy tea mellett a gazdira váró cicákkal és kutyákkal is összebarátkozhatnak a vendégek.... (0 hozzászólások)

Rendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnél

Örökbefogadás, vásárlás

A bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé.... (0 hozzászólások)

10+ különleges cicaajtó

Örökbefogadás, vásárlás

Hasznos, de elég unalmas tud lenni egy hagyományos cicaajtó. Ha érdekelnek az alábbi szuper ötletek, kattints!... (0 hozzászólások)

Nemzetközi Macskakiállítás 2015. február 7-8.

Örökbefogadás, vásárlás

A Magyar Macskamánia Egyesület, Nemzetközi Macskakiállítást rendez a 2015. február 7-8-án, Budapesten a Lurdy házban.... (0 hozzászólások)

Kiscica a családban: etetés, itatás, gondozás, szoktatás

Örökbefogadás, vásárlás

Teendők a frissen beszerzett kölyökmacskával: Hazatérve eleinte csak egy szobában engedjük a kiscicát mászkálni, ott, ahol már várja valamilyen berendezési tárgya, és amelyik később a tartózkodási helye lesz. Az első napokban, ha lehet, ne hagyjuk egyedül, simogassuk, játsszunk vele sokat.... (0 hozzászólások)

Macskatartáshoz szükséges macskafelszerelések

Örökbefogadás, vásárlás

Ha macskát szeretnénk, akkor néhány elengedhetetlen macskafelszerelést is be kell szereznünk: macskakosár, alomtálca, etetőedény, kaparófa, macskaajtó stb.... (0 hozzászólások)

Macska kiválasztása: honnan, milyet, milyen neműt?

Örökbefogadás, vásárlás

Honnan hozzuk a cicát? Kandúrt vagy nőstényt? Kölyök vagy felnőtt macska? Fajmacskát vagy közönséges cicát? Egy macskát vagy többet? Hosszú- vagy rövid szőrűt?... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés