Lehet-e pórázon sétáltatni a macskát?

Gondozás

Egyre több pórázvégen vonuló macskával találkozunk az utcákon. De vajon szabad-e egy macskát pórázon sétáltatni? ... (7 hozzászólások)

Tudod, hogy mennyi idős a cicád emberi években számolva?

Örökbefogadás, vásárlás

Akárcsak a kutyák esetében, a macskáknál is másképp telik az idő. Egy táblázat segítségével ábrázoltuk a macska életéveit emberi években számolva.... (0 hozzászólások)

Egészséges karácsonyi finomságok kutyáknak és macskáknak

Táplálkozás

Számtalan olyan karácsonyi édesség létezik, amely négylábú kedvenceidre ártalmas,  sőt, akár halálos is lehet. Melyek azok a finomságok, amelyeket nyugodtan megoszthatsz kutyusaiddal, cicáiddal az Ünnepek alatt?... (0 hozzászólások)

Tévhit vagy valóság? Cicás mítoszok

Viselkedés

Az emberek mindig is rejtélyesnek találták a macskákat. Ezért van az, hogy az évszázadok során ezek az aranyos kis állatok igen sok (és sokszor nevetséges), róluk keringő tévhitet kellett elszenvedniük.... (0 hozzászólások)

A nőstény macska ivartalanítása - videón

Betegség, gyógyítás

A nőstény macska ivartalanítása rutineljárás. A gyors műtétet pár nap lábadozás követi. Tíz nap után varratszedés, és a cica újra a "régi". ... (0 hozzászólások)

Macskaajtó: hogyan szoktassuk hozzá cicánkat?

Viselkedés

A macskák számos trükkre képesek azért, hogy megszerezzék, ami jár nekik. Akinek van macskája, az tudja, mennyire tudnak hízelegni, dorombolni, esetleg fújni, ha az igényeiket akarják kifejezni.... (0 hozzászólások)

Amikor a macska az ébresztőóra

Gondozás

Minden macskát családtagként szerető gazdi tudja, milyen az, amikor a cicája szeretne valamit. Igen, olyankor mindent megtesz, hogy elérje a célját! Akár fel is ébreszt, ha úgy gondolja, hogy túlaludtad a reggeli időpontját! :)... (0 hozzászólások)

Tanuljunk macskául! Cicaszótár kezdőknek és haladóknak

Viselkedés

Mit jelent, ha a macska dühösen tépázza a szőnyeget? És miért sündörög megállás nélkül a lábunk alatt? A macskák beszélnek hozzánk, nekünk csak meg kell tanulnunk macskául. ... (10 hozzászólások)

Tanuljunk macskául! Cicaszótár kezdőknek és haladóknak 2. rész

Viselkedés

Mikor dorombol a macska? És miért sötétedik el a tekintete játék közben? A macskákat néha nehéz megérteni, de nem lehetetlen. Itt a cicaszótár 2. része.... (4 hozzászólások)

A legbűbájosabb cicanevek

Örökbefogadás, vásárlás

Amikor ellátogatunk a cica neveldébe és kiválasztjuk a cicust, nincs könnyű dolgunk, hiszen az egyik guruló szőrpamacs tündéribb, mint a másik. Nevet találni az új kiscicának pedig még ennél is nehezebb feladat! ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés