Mi az a toxoplasmosis?

Betegség, gyógyítás

Toxoplasmosis. Gyermekvállalás előtt, de gyakran csak a terhesség első heteiben tudatosodik a kismamák zömében, hogy a családban tartott állatok esetleg veszélyforrást jelenthetnek a kismamára.... (0 hozzászólások)

Mit csinál a macska, amíg mi alszunk? - Videóval

Viselkedés

Sokan szeretnek macskával aludni. Az, hogy mindez egészséges, megkérdőjelezhető. Akkor azonban már egyenesen elgondolkodtató a kérdés, ha megnézzük, mit is csinál az ágyunkban a macska, amíg mi alszunk.... (0 hozzászólások)

A 10 legszebb macskafajta

Macskafajták

Ha van aranyos állat, amely édesen tud dörgölődzni, és odabújni, amitől észrevétlenül is mosolyra húzódik a szánk, akkor az a macska. De melyik macska? Cica-fanoknak mindegyik, de laikusok számára is akad olyan fajta, amely már a szépségével is elkápráztatja az ember szemét, na és szívét.... (1 hozzászólások)

Hányféle macskafajta van?

Macskafajták

A macskafajták nagy része a rövid szőrűek kategóriájába sorolható. Megszokott házi macskáink is közéjük tartoznak, hivatalos elnevezésük: európai rövid szőrű.... (0 hozzászólások)

A macska helyes táplálása: húst hússal?

Táplálkozás

A macskák húsevők. A legszívesebben mindent nyersen ennének. Nyers húst azonban csak akkor kapjanak, ha az kifogástalan állapotban van!... (0 hozzászólások)

Evilági jószág a macska?

Viselkedés

A kelta hagyomány szerint a macska felsőbbrendű fajtársának, az oroszlánnak a tüsszentéséből született. A macska és az ember kapcsolata sok ezer évre nyúlik vissza. Úgy tartották, hogy a macska nem más, mint egy felemelkedni készülő lélek megtestesülése.... (4 hozzászólások)

Ajánlott oltási program macskáknak

Gondozás

Miért fontos a védőoltás macskánk számára? Mert a vakcinázással több fertőző betegségtől (macskanátha, veszettség, leucosis, panleukopenia) óvhatjuk meg kedvencünket.... (0 hozzászólások)

A világ legjobb macskafotói

Örökbefogadás, vásárlás

A háziállat.hu postaládájában landoltak a világ legjobb macskafotói. Van minden: medvekergető macska, orángutános-barátkozós, és persze vizes macska is... ... (1 hozzászólások)

Milyen a jó macskabútor?

Gondozás

Nem csak azt a célt szolgálja a macskabútor, hogy elmondhassuk, saját kis lakása van kedvencünknek, hanem védelmet nyújt a mi széklábaink, kanapénk és szekrényeink számára is.... (0 hozzászólások)

Mivel és hogyan etessük a macskát?

Táplálkozás

A macska etetése nem egyszerű feladat, finnyás, válogat, egymás után nem kéri többször ugyanazt… Legalábbis az én macskám ilyen. Odajön, megszagolja a kimért falatokat, és ha nem tetszik neki, sarkon fordul, és otthagy. Hogyan lehet mégis evésre bírni a cicust?... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés