Miért játszik durván a macska?

Viselkedés

A macskák ragadozó állatok. Kölyökkorban egymással és szüleikkel játszanak, akikkel egy nyelvet beszélve hamar megtanulják, hogy hol van ebben is a határ.... (0 hozzászólások)

A macskák többet ölnek, mint hittük

Viselkedés

Madarat fogott a cicus? Vagy egy egér került haláltusája után a lábtörlőnkre? Ez csak a felszín. Ennél sokkal többet ölnek a macskáink.... (0 hozzászólások)

Segíts a cicádnak elviselni a hőséget!

Gondozás

A nyári kánikula idején nem csak nekünk embereknek fontos, hogy megfelelően védekezzünk a tartós meleg veszélyei ellen. A hőség a házi kedvenceink szervezetét is megterheli.... (0 hozzászólások)

Cicaszótár - Hogy beszélni tudj kedvenceddel

Viselkedés

Ahogy megoldottam néhány szó jelentését és elkezdtem használni, a macskáim beszédesebbek lettek velem...... (1 hozzászólások)

Milyen a jó macskaajtó?

Gondozás

A lejobb macskaajtók mindkét irányba nyílnak és áttetszőek. Ezeket a macskák könyebben használják, látják, hogy a kijárat vagy bejárat szabad-e, mielőtt még az orrukkal vagy a mancsukkal benyomnák, hogy utána besétáljanak vagy beugorjanak.... (0 hozzászólások)

Lehetetlen póz az alváshoz egy cicától + Videóval

Viselkedés

Ha egy kiscica alszik, az mindig mosolyt csal a gazdi arcára. Főleg, ha ennyire lehetetlen pózban, fekvésre egyáltalán nem alkalmas helyen teszi, mint ez a macsek.... (0 hozzászólások)

Kandúrpara: az ivartalanítás

Gondozás

Az állattartók, főleg ha férfiak, már az ivartalanítás szó hallatán magukhoz kapnak, és közlik, hogy szó sem lehet róla... Ismételten az okozza a legnagyobb problémát, hogy az állatokat sokan emberi képességekkel, tulajdonságokkal ruházzák fel.... (1 hozzászólások)

Meghalt a világ legkövérebb macskája

Betegség, gyógyítás

Négyszer súlyosabb volt az átlagnál a világ legkövérebb macskája. 18 kilót nyomott Maow, azaz Miaú. Az orvosok még próbáltak rajta segíteni, de már nem lehetett.... (0 hozzászólások)

Miért ivartalaníttassuk kandúrunkat?

Gondozás

Az állattartók, főleg ha férfiak, már az ivartalanítás szó hallatán magukhoz kapnak, és közlik, hogy szó sem lehet róla...... (1 hozzászólások)

Mi az a toxoplasmosis?

Betegség, gyógyítás

Toxoplasmosis. Gyermekvállalás előtt, de gyakran csak a terhesség első heteiben tudatosodik a kismamák zömében, hogy a családban tartott állatok esetleg veszélyforrást jelenthetnek a kismamára.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés