Cicaszótár - Hogy beszélni tudj kedvenceddel

Viselkedés

Ahogy megoldottam néhány szó jelentését és elkezdtem használni, a macskáim beszédesebbek lettek velem...... (1 hozzászólások)

Lehetetlen póz az alváshoz egy cicától + Videóval

Viselkedés

Ha egy kiscica alszik, az mindig mosolyt csal a gazdi arcára. Főleg, ha ennyire lehetetlen pózban, fekvésre egyáltalán nem alkalmas helyen teszi, mint ez a macsek.... (0 hozzászólások)

Kandúrpara: az ivartalanítás

Gondozás

Az állattartók, főleg ha férfiak, már az ivartalanítás szó hallatán magukhoz kapnak, és közlik, hogy szó sem lehet róla... Ismételten az okozza a legnagyobb problémát, hogy az állatokat sokan emberi képességekkel, tulajdonságokkal ruházzák fel.... (1 hozzászólások)

Meghalt a világ legkövérebb macskája

Betegség, gyógyítás

Négyszer súlyosabb volt az átlagnál a világ legkövérebb macskája. 18 kilót nyomott Maow, azaz Miaú. Az orvosok még próbáltak rajta segíteni, de már nem lehetett.... (0 hozzászólások)

Miért ivartalaníttassuk kandúrunkat?

Gondozás

Az állattartók, főleg ha férfiak, már az ivartalanítás szó hallatán magukhoz kapnak, és közlik, hogy szó sem lehet róla...... (1 hozzászólások)

Mi az a toxoplasmosis?

Betegség, gyógyítás

Toxoplasmosis. Gyermekvállalás előtt, de gyakran csak a terhesség első heteiben tudatosodik a kismamák zömében, hogy a családban tartott állatok esetleg veszélyforrást jelenthetnek a kismamára.... (0 hozzászólások)

Mit csinál a macska, amíg mi alszunk? - Videóval

Viselkedés

Sokan szeretnek macskával aludni. Az, hogy mindez egészséges, megkérdőjelezhető. Akkor azonban már egyenesen elgondolkodtató a kérdés, ha megnézzük, mit is csinál az ágyunkban a macska, amíg mi alszunk.... (0 hozzászólások)

A 10 legszebb macskafajta

Macskafajták

Ha van aranyos állat, amely édesen tud dörgölődzni, és odabújni, amitől észrevétlenül is mosolyra húzódik a szánk, akkor az a macska. De melyik macska? Cica-fanoknak mindegyik, de laikusok számára is akad olyan fajta, amely már a szépségével is elkápráztatja az ember szemét, na és szívét.... (1 hozzászólások)

Hányféle macskafajta van?

Macskafajták

A macskafajták nagy része a rövid szőrűek kategóriájába sorolható. Megszokott házi macskáink is közéjük tartoznak, hivatalos elnevezésük: európai rövid szőrű.... (0 hozzászólások)

A macska helyes táplálása: húst hússal?

Táplálkozás

A macskák húsevők. A legszívesebben mindent nyersen ennének. Nyers húst azonban csak akkor kapjanak, ha az kifogástalan állapotban van!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés