hemavit Gold B Line – díszmadaraknak

Gondozás

hemavit Gold B Line: speciális vitaminkészítmény díszmadaraknak. Javasolható növekedésben való visszamaradásnál és betegségekből való felépülés időszakában. Méregtelenítő kúrák kiegészítéséhez. ... (0 hozzászólások)

Tollas barátaink - fontos tanácsok madártartóknak

Gondozás

A madarak táplálását az adott madárfaj és a konkrét egyed szükségletei, igényei szerint kell kialakítani. Nagyon fontos, hogy a madár fajának, korának megfelelő, jó minőségű, változatos táplálék friss és szennyeződésmentes legyen. Hogyan és mivel etessük? Hogyan ügyeljünk tollazatára? Hogyan szaporítsuk?... (1 hozzászólások)

10 éves a Madárkórház Alapítvány

Gondozás

Az alapítvány célja elsősorban védett madarak állatorvosi gyógykezelése, állatkórházi ellátása, gyógyulásuk után a szabad természetbe való visszahelyezése. ... (0 hozzászólások)

A tarka-barka baromfiudvar: libát, tyúkot meg kakast is?

Gondozás

Annyiféle baromfit tartsunk csak, amennyinek a külön elhelyezésére lehetőségünk és helyünk van. Együtt tarthatók a különböző fajtájú, de egy korcsoportba tartozó baromfiak.... (3 hozzászólások)

Mit tegyünk, ha jákópapagájunk néha bekattan?

Gondozás

A jákópapagáj vagy más néven szürkepapagáj (Psittacus erithacus) hajlamos a stresszre, többsége rosszul tűri a hirtelen mozdulatokat, az idegen tárgyak megjelenését.... (0 hozzászólások)

Elkészült az országos téli sas-leltár

Gondozás

A MME a nemzeti park igazgatóságokkal és más civil természetvédelmi szervezetekkel együttműködve, idén januárban immár hatodik alkalommal szervezte meg a hazánkban telelő sasok éves számlálását. ... (0 hozzászólások)

Galambász iskola: mi kell még a dúcon túl?

Gondozás

Ha végre van fedél a feje felett, rögtön megéhezik a galamb. Az utcai galambokból kiindulva sokan mindenevőnek gondolják, pedig épp ellenkezőleg: elég válogatós. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés