Két vörös macskamedve érkezett a debreceni állatkertbe

Egzotikus fajok

A nemzetközi fajmegmentési program keretében két vörös macskamedve (Ailurus fulgens), más néven kis panda érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.... (0 hozzászólások)

Rendőrök vigyázzák a tibeti antilopok vonulását

Egzotikus fajok

Rendőri erők felügyelik a ritka tibeti antilopok vonulását Kína dél-nyugati részén, hogy biztosítsák az állatok testi épségét.... (0 hozzászólások)

Aranyhasú mangábé majmok érkeznek a Fővárosi Állat-és Növénykertbe

Egzotikus fajok

Aranyhasú mangábé (Cercocebus chrysogaster) hímek érkeznek az Egyesült Államokból a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.... (0 hozzászólások)

Haldokló társát gondozta egy vadon élő hím majom

Egzotikus fajok

Vadon élő hím majmot figyeltek meg és filmeztek le, miközben haldokló társát gondozta - számolt be az esetről kedden a BBC News.... (0 hozzászólások)

Ismét feltűnt az ázsiai unikornis

Egzotikus fajok

Történelmi pillanat Vietnamban: a WWF szakembereinek 15 év után először sikerült lencsevégre kapni az ázsiai unikornisnak nevezett szaolát.... (0 hozzászólások)

A wallisi feketeorrú juh

Kecskék, juhok

Tőlünk pár száz kilométerre nyugatra, az Alpok legelőin évszázadok óta legel egy juhfajta mely szépségével és számos jó tulajdonságával mostanában kezdi meghódítani a hobbi juhtartók szívét.... (0 hozzászólások)

Olajmentes lesz a Nemzeti Park

Egzotikus fajok

Christophe Margerie, a Total motorolaj-forgalmazó cég elnöke Párizsban megerősítette, hogy vállalata befejezi az olaj kinyerését a Kongói Demokratikus Köztársaságban lévő Virunga Nemzeti Park berkein belül.... (0 hozzászólások)

Bölényszerelem a Budakeszi Vadasparkban

Egzotikus fajok

A napsugaras tavasz Ámor lövöldöző kedvét is meghozta, mostanában bölényre vadászik! Úgy néz ki, Rambó szívét el is találta, mert a nehézfiú menthetetlenül belezúgott Kadába, a bölénylányba.... (0 hozzászólások)

Kihalás szélén állnak a nagymacskák!

Egzotikus fajok

Akár egy emberöltő alatt kipusztulhatnak a nagymacskák, ha nem teszünk hatékony lépéseket a védelmükben!... (0 hozzászólások)

Veszélyesen túlszaporodtak Izraelben a sakálok

Egzotikus fajok

Minden erőfeszítés ellenére veszélyesen túlszaporodtak Izraelben a sakálok, amelyek károkat okoznak a mezőgazdaságban és a veszettség veszélyét hordozzák - írta csütörtökön a Háárec című izraeli lap.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés