Rambó a pótpapa

Egzotikus fajok

Nem a külső, és nem a méret a lényeg! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Rambó, a hatalmas, tekintélyt parancsoló, morcnak tűnő bölény, kinek nem csak termete, hanem a szíve is óriási!... (0 hozzászólások)

Három méter hosszú és bő 4 mázsa a világ legnagyobb nagymacskája

Egzotikus fajok

Három méter hosszú és több mint 4 mázsás a világ legnagyobb élő nagymacskája, de nem tigris és nem oroszlán, hanem mindkettő: tiglán. Tigris anya és oroszlán apa ivadéka.... (0 hozzászólások)

A vombat a kenguru és a wallaby barátsága

Egzotikus fajok

Szupercuki: Peggy a vombat, Anzac a kenguru és Cupcake a wallaby barátsága. Meztelen, remegő és felháborítóan aranyos!!!... (0 hozzászólások)

Fehérkezű gibbon született a Nyíregyházi Állatparkban

Egzotikus fajok

A látogatók is végignézték a fehérkezű gibbon család (Hylobates lar) legújabb tagjának születését a Nyíregyházi Állatparkban.... (0 hozzászólások)

Stabil a zergeállomány a Tátrában

Egzotikus fajok

Csaknem három éve stabil és enyhén növekvő tendenciát mutat a Tátrában élő zergeállomány - derült ki a Tátrai Nemzeti Park (TANAP) és a szlovák állami erdőfelügyelet (SL) aktuális adataiból.... (0 hozzászólások)

Boldog Jegesmedve napot!

Egzotikus fajok

Február 27.: Jegesmedve világnap. Tudta-e, hogy február 27. a Jegesmedvék világnapja?! Ezek a csodálatos teremtmények is kiemelt figyelmet igényelnek...... (0 hozzászólások)

A csimpánzok rövidtávú memóriája jobb az emberénél

Egzotikus fajok

A csimpánzok talán okosabbak, mint gondolnánk, a rövidtávú memóriájuk legalábbis jobb az emberénél - állítja egy japán kutató.... (0 hozzászólások)

Medvebocsok Veresegyházán

Egzotikus fajok

Veresegyházon 1998. november 24-én nyílt meg Közép-Európa egyetlen medvemenhelye. Most kis medvebocsok is vannak: Dönci, Barót és Hugi!... (0 hozzászólások)

Már látogathatók a gyöngyösi állatkert kisoroszlánjai

Egzotikus fajok

Már lehet látogatni a gyöngyösi állatkert decemberben született három kisoroszlánját, miután megkapták az első oltást.... (0 hozzászólások)

2012 az orrszarvúk tömeges mészárlásának éve volt!

Egzotikus fajok

2012-ben rekordot döntött az orrszarvúk illegális kilövésének száma. Tavaly 668 egyedet mészároltak le és fosztottak meg tülkétől azért, hogy a feketepiacon értékesítsék azt.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés