No SSO cookie

Vajon milyen kutya játssza el Clifford, a nagy piros kutya szerepét?

E-mailen érkezett

Játékfilmet kap Clifford, a nagy piros kutya, melynek kalandjait korábban animációs sorozatban élvezhették a gyerekek a televízióban.... (0 hozzászólások)

Hihetetlen lufiállatokat készít egy japán művész

E-mailen érkezett

Masayoshi Matsumotó már hírnevet szerzett magának lufiállataival, most egy újabb kollekcióval rukkolt elő. Felismered őket?... (0 hozzászólások)

A természet törvényei képekben - így fotózd a vadvilágot!

E-mailen érkezett

A díjnyertes természetfotós lenyűgöző képsorozaton örökítette meg az afrikai vadvilágot, ahol a természet és a túlélés törvényei uralkodnak.... (0 hozzászólások)

A nyuszi és az őz igaz barátsága verset ihletett

E-mailen érkezett

E-mailen érkezett: Olvastam erről a nyúl-őz barátságról - s annyira megihletett, hogy egy gyermekverset alkottam. Szeretettel küldöm mindenkinek!... (0 hozzászólások)

Kedvencek korzója egy bevásárló központban

E-mailen érkezett

Az állati bevásárlóközpont kiépítésének hírét egy nagytiszteletű kutyajóléti ügynök szagolta ki még október elején, majd miután követte a nyomokat és körülszaglászott az AsiaCenterben, értesítette az Állati Erőforrások Minisztériumát (röviden Állattikárság) a közelgő megnyitóról... (0 hozzászólások)

Állati hőség - vicces videók és fotók

E-mailen érkezett

A kánikulát az állatok is nehezen viselik. Összegyűjtöttünk pár videót és fényképet, ahol egyedi, érdekes vagy épp vicces módon próbálják átvészelni a hőséget. Szerinted melyik megoldás a legtalálékonyabb?... (0 hozzászólások)

Átadták a vizes élővilágot bemutató látványmedencéket a Veszprémi Állatkertben

E-mailen érkezett

Átadták a borjúfókákat és pápaszemes pingvineket bemutató látványmedencéket és építményeket szombaton a Veszprémi Állatkertben.... (0 hozzászólások)

A világ legjobb mentőkutyái közé választottak egy magyar ebet

E-mailen érkezett

A világ egyik legjobb mentőkutyája lett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat kötelékébe tartozó nyolcéves fekete nőstény labrador, Drazsé.... (0 hozzászólások)

A 25 legcukibb állatkölykös kép

E-mailen érkezett

Ezek tényleg a legcukibb állatkölykös fotók, amiket valaha láttunk. Jegesmackó, zsiráf, elefánt, oroszlán, sok-sok szőrös, pihe-puha cukiság. Nézzétek meg!... (0 hozzászólások)

A 9 legidiótább állati szőrvágás

E-mailen érkezett

Az emberi hülyeség határtalan, ezt az alábbi fotók is tökéletesen bizonyítják. Nézzétek!... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés