No SSO cookie

Kedvencek korzója egy bevásárló központban

E-mailen érkezett

Az állati bevásárlóközpont kiépítésének hírét egy nagytiszteletű kutyajóléti ügynök szagolta ki még október elején, majd miután követte a nyomokat és körülszaglászott az AsiaCenterben, értesítette az Állati Erőforrások Minisztériumát (röviden Állattikárság) a közelgő megnyitóról... (0 hozzászólások)

Állati hőség - vicces videók és fotók

E-mailen érkezett

A kánikulát az állatok is nehezen viselik. Összegyűjtöttünk pár videót és fényképet, ahol egyedi, érdekes vagy épp vicces módon próbálják átvészelni a hőséget. Szerinted melyik megoldás a legtalálékonyabb?... (0 hozzászólások)

Átadták a vizes élővilágot bemutató látványmedencéket a Veszprémi Állatkertben

E-mailen érkezett

Átadták a borjúfókákat és pápaszemes pingvineket bemutató látványmedencéket és építményeket szombaton a Veszprémi Állatkertben.... (0 hozzászólások)

A világ legjobb mentőkutyái közé választottak egy magyar ebet

E-mailen érkezett

A világ egyik legjobb mentőkutyája lett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat kötelékébe tartozó nyolcéves fekete nőstény labrador, Drazsé.... (0 hozzászólások)

A 25 legcukibb állatkölykös kép

E-mailen érkezett

Ezek tényleg a legcukibb állatkölykös fotók, amiket valaha láttunk. Jegesmackó, zsiráf, elefánt, oroszlán, sok-sok szőrös, pihe-puha cukiság. Nézzétek meg!... (0 hozzászólások)

A 9 legidiótább állati szőrvágás

E-mailen érkezett

Az emberi hülyeség határtalan, ezt az alábbi fotók is tökéletesen bizonyítják. Nézzétek!... (1 hozzászólások)

Hihetetlen állatbarátságok! Cuki képek

E-mailen érkezett

Az állatok tényleg csodákra képesek, igazán tanulhatnánk tőlük. Nézzétek, mennyire nem számít, hogy ki milyen családba tartozik, igaz barátságok köttetnek.... (0 hozzászólások)

6 cuki cicaölelős videó a Nemzetközi öleld meg macskádat nap alkalmából

E-mailen érkezett

Igen, ilyen is van! Nemzetközi öleld meg a cicódat nap! Mi sem tudtuk, de természetesen szeretettel üdvözöljük a naptárunkban! :)... (0 hozzászólások)

Lacey az alpaka, aki cicákkal nőtt fel

E-mailen érkezett

Lacey, az alpaka  igaz barátokra lelt a cicák személyében, együtt alszanak, esznek és közösen fedezik fel a környékbeli izgalmakat. Nézzétek, milyen édesek!... (0 hozzászólások)

Willie a vécépapír-mágus cicó

E-mailen érkezett

A legtöbb cicó imád a WC-papír gurigával játszani, ebben nincs semmi különös. Willie azonban más, ő nem csak letekeri a vécépapírt...... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés