No SSO cookie

Egy napra jótékonysági macskakávézó nyílik a Rex Állatszigeten

Örökbefogadás, vásárlás

A Hontalan Állatok Világnapja alkalmából augusztus 12-én jótékonysági macskakávézó nyílik a Rex Állatszigeten, ahol egy finom édes süti és kávé vagy tea mellett a gazdira váró cicákkal és kutyákkal is összebarátkozhatnak a vendégek.... (0 hozzászólások)

Rendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnél

Örökbefogadás, vásárlás

A bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé.... (0 hozzászólások)

10+ különleges cicaajtó

Örökbefogadás, vásárlás

Hasznos, de elég unalmas tud lenni egy hagyományos cicaajtó. Ha érdekelnek az alábbi szuper ötletek, kattints!... (0 hozzászólások)

Nemzetközi Macskakiállítás 2015. február 7-8.

Örökbefogadás, vásárlás

A Magyar Macskamánia Egyesület, Nemzetközi Macskakiállítást rendez a 2015. február 7-8-án, Budapesten a Lurdy házban.... (0 hozzászólások)

Kiscica a családban: etetés, itatás, gondozás, szoktatás

Örökbefogadás, vásárlás

Teendők a frissen beszerzett kölyökmacskával: Hazatérve eleinte csak egy szobában engedjük a kiscicát mászkálni, ott, ahol már várja valamilyen berendezési tárgya, és amelyik később a tartózkodási helye lesz. Az első napokban, ha lehet, ne hagyjuk egyedül, simogassuk, játsszunk vele sokat.... (0 hozzászólások)

Macskatartáshoz szükséges macskafelszerelések

Örökbefogadás, vásárlás

Ha macskát szeretnénk, akkor néhány elengedhetetlen macskafelszerelést is be kell szereznünk: macskakosár, alomtálca, etetőedény, kaparófa, macskaajtó stb.... (0 hozzászólások)

Macska kiválasztása: honnan, milyet, milyen neműt?

Örökbefogadás, vásárlás

Honnan hozzuk a cicát? Kandúrt vagy nőstényt? Kölyök vagy felnőtt macska? Fajmacskát vagy közönséges cicát? Egy macskát vagy többet? Hosszú- vagy rövid szőrűt?... (0 hozzászólások)

Miért lát a macska sötétben is?

Örökbefogadás, vásárlás

A természet a macskákat minden olyan érzékszervvel felruházta, amely nélkülözhetetlen a sikeres éjszakai vadászathoz. A következő cikkből megtudhatjuk, hogy miért látnak a macskák sötétben is!... (0 hozzászólások)

A világ legjobb macskafotói

Örökbefogadás, vásárlás

A háziállat.hu postaládájában landoltak a világ legjobb macskafotói. Van minden: medvekergető macska, orángutános-barátkozós, és persze vizes macska is... ... (1 hozzászólások)

Hol tartsuk a macskát? Kint vagy bent?

Örökbefogadás, vásárlás

Attól a perctől, hogy macskát viszel haza, számos dologban döntést kell hoznod. El kell döntened például, milyen ételek fogják megőrizni egészségét és, milyen játékok fogják boldoggá tenni. Azt is tudnod kell, hogy melyik állatorvosi klinikában fogják ápolni. ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés