No SSO cookie

Kiscicának külön menü jár

Táplálkozás

Megérkezik a család legújabb tagja, és jövetelével tudomásul kell venni: nem azt eszi, és nem is annyit, mint a többiek... ... (21 hozzászólások)

Biztonságos Húsvéti Ünnepeket minden kutyának és macskának!

Táplálkozás

A húsvét legtöbbünkben kellemes gyerekkori emlékeket ébreszt: tetemes mennyiségű csokoládé, ajándékkosarak, tojásvadászat a kertben...de vigyázat! A házban szabadon kószáló négylábú társaink könnyen a hangulat áldozataivá válhatnak. ... (0 hozzászólások)

Hallottál már a bajusz-barát tálról?

Táplálkozás

A macskák bajsza érzékeny, és a legkisebb nyomásra is reagál - így kedvencünket megzavarhatja, ha bajsza hozzáér az etetőtálhoz. Ezért fejlesztette ki a Whiskas az új, bajusz-barát tálat, amely nem zavarja azokat az okos bajszokat.... (0 hozzászólások)

Nedves vagy száraz macskakaja?

Táplálkozás

Néhány állatorvos azt állítja, hogy nem az a lényeg, hogy a cica száraz tápot vagy házikosztot eszik, hanem a táplálék minősége.... (3 hozzászólások)

Miért fontos a brit rövidszőrű macska helyes táplálása?

Táplálkozás

A macska táplálási igényei a háziasítás folyamán, az évezredek során változtak, azonban – a kutyával ellentétben – mind a mai napig a valódi húsevő.... (0 hozzászólások)

Mi a teendő, ha túlsúlyos a szobacica?

Táplálkozás

Nagyon sok ember tart lakásában macskát egyetlen társként, kedvencként. És egyre több egyedül maradt idős ember, keres új társat egy cica személyében. Ők nagyon ragaszkodnak kedvencükhöz. Rendszeresen tapasztaljuk azt az erős, sokszor túlfokozott szeretetet, ami óriási aggodalomba csap át, ha bármilyen problémát fedeznek fel a cicával kapcsolatban.... (2 hozzászólások)

Igyon a macska tejet, tejterméket?

Táplálkozás

Az emberek többsége úgy tudja, hogy a macskák egyik legkiválóbb táplálékforrása a tehéntej - ami óriási tévedés annak ellenére, hogy a macskák általában tényleg nagyon szeretik a tejet és a tejtermékeket.... (0 hozzászólások)

Miért esznek többet az idős macskák?

Táplálkozás

Az aktív, egészséges macskáknak tökéletesen megfelel a jó minőségű konzerv vagy száraz eledel, melyet a kifejlett állatok táplálására állítottak össze.... (0 hozzászólások)

Szereti a macska a tejet?

Táplálkozás

Bárkit megkérdezhet az ember a cica és a tej kapcsolatáról, a válasz mindig ugyanaz lesz. Igen, a macska szereti a tejet. Pedig ez csak egy tévesen elterjedt vélekedés.... (2 hozzászólások)

Milyen a macska vitaminigénye?

Táplálkozás

A macska vitaminigénye jelentősen nem különbözik a többi húsevő állatétól, kivéve az A-vitamint, amelyet a macska nem tud előállítani karotinokból (például répából).... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés