5
Állathoroszkóp: skorpió (október 24-november 22.)
A Skorpió jegyében született állatok olaszos temperamentumú, heves, indulatos állatok, csipetnyi tudathasadásos beütéssel.

cuki-cica-kepek
A Skorpió jegyében született állatok olaszos temperamentumú, heves, indulatos állatok, csipetnyi tudathasadásos beütéssel. A Skorpió állatok rendkívül intuitív teremtések, a legendás hatodik érzék segítségével akár emberrel, akár állattal képesek igen szoros kötődést kialakítani.

A végtelenül kedves, hízelkedő, dörgölőző szőrgolyó időnként rohamot kap, és egy szempillantás alatt változik hideg, számító macskává. Indulatossága, ingerlékenysége nem ritkán erőszakos megnyilvánulásokra ragadtatja, akár gazdájával szemben is.

Ez egészen nyilvánvalóvá teszi, hogy mikor kell abbahagyni a simogatást és kényeztetést, amit feltehetően ő már zaklatásként értékel, csak ennél cizelláltabban nem tudja (akarja) kifejezni a véleményét.

A Skorpió jegyében született kutya szintén energikus, életerős, szenvedélyes állat. Lobbanékony, heves, néha borzasztóan kotnyeles és nyüzsgő, de ezt ellenpontozza józan, kötelességtudó viselkedése.

feher-kutyus
Az időnként rátörő hülyeség ellenére a Skorpió kutya legtöbbször rendkívül rokonszenves, megnyugtató jelenség. Szuperérzékeny, lelke mély, mint a feneketlen óceán. Felszínes, felületes Skorpió eb egyszerűen nem létezik.

A tapasztalatlan gazdi igencsak meghökken, mikor először szembesül a Skorpió kutya két étkezés közötti időtöltésének alternatív formáival: szisztematikus csontarchiválás, rendszeres postásfuttatás, kötögetés, horgolás.

Igaz a mondás: irigy, mint a kutya. Irigységből, féltékenységből adódó hisztijeivel képes arra, hogy embert, állatot gyorsan, jó messzire űzzön maga mellől.

értékelés