Állathoroszkóp: Nyilas  (november 23. - december 21.)
A Nyilas jegyében született macska elbűvölően kedves, mókás, szabadságot kedvelő állat. Született minitigrisként ajtón kívül, a szabadban érzi magát a legjobban.

A Nyilas jegyében született macska...

elbűvölően kedves, mókás, szabadságot kedvelő állat. Született minitigrisként ajtón kívül, a szabadban érzi magát a legjobban. Félelmet nem ismerve bonyolódik újra és újra a legveszélyesebb kalandokba, például hősiesen feltérképezi a szekrény mögötti terepet, megvívja csatáját a porcicákkal.

 

macska_jatszik4
A Nyilas jegyű macska kedves, mókás állat

 

Rendkívül vidám, élénk temperamentumával mind embert, mind állatot képes könnyedén megnyerni magának. Bolondos, derűs természete elragadóan karizmatikus társasági lényt varázsol belőle. Időnként hajlamos a szolid gyertyafényt is rivaldafénynek nézni és olyankor megállíthatatlanul produkálja magát. Ráadásul macskaintelligencia tekintetében sem lehet oka panaszra.

Nem éppen előnyös jellemvonása, hogy nemtetszésének tréfát nem ismerve ad hangot. Beszédes, feleselős macskaként cspős nyelvét gyakorta köszörüli a gazdin. Hiába, a magas macska-IQ-t nem lehet elnyomni.


Lehet, Simon macskája is Nyilas :))Simon macskája és a légy :) Érdemes megnézni!

 

A Nyilas jegyében született kutya...

nem kevésbé bohókás, játékos, sportos életmódot kedvelő állat. Született farkasként a szabadban érzi magát igazán elemében. Vad őseihez hasonlóan imádja a kalandot, kockázatot, veszélyt, ezért ha olcsón és különféle technikai kütyük beszerzése nélkül meg akarjuk úszni egy nagyobb terület védelmét, akkor érdemes befektetni egy Nyilas kutyába, mert roppant megnyugtatóan intézi a betolakodók problémáját.

 

tacsko
A Nyilas jegyében született kutya bohókás és játékos

 

Nagyon optimista természete ember és állat számára egyaránt vonzó társasággá teszi. A szája sarkában megbújó kis mosollyal pedig garantáltan népszerűségi versenyt nyer. Igazi eszes kutya.

Nem válik előnyére ugyanakkor, hogy időnként ugatásával, vonításával valódi vihart képes kavarni. Ilyenkor még a gazdi csendre intő szava sem szent. Ezzel pedig nem csak az ő, hanem ebtársai elismerését sem vívja ki.


MÉG több ÁLLAThoroszkóp >>

értékelés