Állathoroszkóp: Nyilas (november 23. - december 21.)

Állathoroszkóp

A Nyilas jegyében született macska elbűvölően kedves, mókás, szabadságot kedvelő állat. Született minitigrisként ajtón kívül, a szabadban érzi magát a legjobban.... (8 hozzászólások)

Nézd meg, milyen állati jegyben születtél a kínai asztrológia szerint!

Állathoroszkóp

A legendák szerint a 12 jegynek, amelyek eredetileg a Jupiter bolygó 12 éves keringési ciklusát követték, Buddha adott nevet. Mielőtt elhagyta volna a Földet, magához hívta az összes élőlényt, és mindössze 12 állat jelent meg előtte. ... (5 hozzászólások)

Kutyahoroszkóp - Mérleg, Skorpió és Nyilas

Állathoroszkóp

A Mérleg kutyák kiegyensúlyozottak, a Skorpiók szíve hatalmas, a Nyilas kutyák kíváncsi örökmozgók. ... (0 hozzászólások)

Milyen a háziállatod személyisége? - Állathoroszkóp

Állathoroszkóp

A 12 napjegy segítségével 80 százalékos pontossággal megjósolhatjuk háziállatunk személyiségének jellemzőit, ez pedig segíthet egy jó kapcsolat kialakításában... ... (0 hozzászólások)

Kutyahoroszkóp - Kos, Bika és Ikrek

Állathoroszkóp

Nem mindegy, hogy milyen csillagjegy alatt született a kiskutya, amit nagy előszeretettel kiválasztottál. Az ideális helyzet az, amikor a horoszkópotok, vagyis az egyéniségetek is passzol. Olvad el a cikkünket és megtudod, melyik a legalkalmasabb periódus egy kutyakölyök kiválasztásához. ... (1 hozzászólások)

Kutyahoroszkóp - Bak, Vízöntő és Halak

Állathoroszkóp

A Bak kutya rafinált, autonóm személyiség, a Vízöntő báránybőrbe bújt farkas, míg a Halak intuitív négylábú szülötte a kutyavilág kalandora. ... (0 hozzászólások)

Kutyahoroszkóp - Rák, Oroszlán és Szűz

Állathoroszkóp

A Rák kutya ragaszkodó és lojális, az Oroszlán büszkén tűri kétlábú hódolói feltétel nélküli rajongását, míg a Szűz eb szófogadó, amolyan vérbeli "mama szeme fénye". ... (0 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Állathoroszkóp

Ha azt az elvet valljuk, hogy egy tudós mindig jó a háznál, akkor célszerű Szűz jegyű állatot választanunk. A jegy szülöttje annyira ragaszkodó és odaadó, amennyire csak egy igazi macska lehet.... (3 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Mérleg (szeptember 24-október 23.)

Állathoroszkóp

A Mérleg jegyében született macska ösztönösen a lelki egyensúlyra, belső békére törekszik. Ezeket a tulajdonságokat tekintve akár buddhista is lehetne. De nem az.... (9 hozzászólások)

Állathoroszkóp: Kos (március 21-április 20.)

Állathoroszkóp

A Kos jegyében született macska erős akaratú, határozott, önálló, rámenős - igazi macsómacs, ahogy gondosan belőtt sérójával a világ tudomására hozza, hogy ő az úr a háznál. ... (12 hozzászólások)

Bejelentkezés