5
Állathoroszkóp: Ikrek (május 22-június 21.)
A jegy szülöttei fürge, gyors észjárású, "nagydumás" állatok. Sportos beállítottságúak, minden lehetőséget megragadnak az önfeledt játékra, hancúrozásra.

 

A jegy szülöttei fürge, gyors észjárású, "nagydumás" állatok. Sportos beállítottságúak, minden lehetőséget megragadnak az önfeledt játékra, hancúrozásra.


Az Ikrek jegyében született macska...


rendkívül agilis, mozgékony teremtés, könnyű, kecses léptei független, önálló természetét hangsúlyozzák.
Rámenős és zsarnok.

 

macska_jatszikJellemzően beszélgetős, feleselős jószág, aki nem szereti a semmittevést, így mielőtt a kedvenc függönyünk áldozatul esne, célszerű gondoskodni néhány érdekes cicajátékszerről, esetleg macskatársról, mert két macska remekül elszórakozik. Persze lehet, hogy utálják majd egymást, de az se baj, az is legalább annyira szórakoztató.

Magas energiafokozaton működő macskánk képtelen egy helyben maradni, ezt tudva előnyös, ha a lakásunk törékeny és értékes tárgyait biztonságos helyre menekítjük, bár a macskák akrobatikus képességeit ismerve, ez meglehetősen bonyolult feladat. Mehetnékjét le sem tagadhatja: folyton a bejárati ajtót lesi a szeme sarkából, és csak a megfelelő alkalmat várja, hogy a gazdi lábai közt végre kisurranhasson.


Az Ikrek jegyében született kutya...


a macskákhoz hasonlóan élénk, zajos és fürge állat. A jegy szülöttei állandó felügyeletet és szórakoztatást igényelnek, mert erős szabadságvágyuk miatt, és pusztán időtöltésből Houdinit megszégyenítő módon képesek elszökni. Nem vetik meg a játékos bolondozást, főleg ha a gazdi is beszáll a mókába.

Érzelmeiket, véleményüket gyakran vad csaholással hozzák a világ tudomására, célszerű nem panelban tartani, mert a szomszédság feltehetően kevésbé fogja értékelni kutyánk egy-egy szenvedélyes és főként hangos megnyilvánulását.

értékelés