Állathoroszkóp: Oroszlán (július 24-augusztus 23.)
Duracell nyuszi-jellegű, vidám, pörgős állatok az Oroszlán jegyében születettek. Barátságos, kedves, rokonszenves természetűek, ám ha kell, akkor oroszlánként balhéznak a lépcsőházból beszűrődő gyanús hangok hallatán...

Az Oroszlán jegyében született macska...

 

Duracell nyuszi-jellegű, vidám, pörgős teremtmény. Barátságos, kedves, rokonszenves természetű teremtmények, ám ha kell, akkor oroszlánként balhéznak a lépcsőházból beszűrődő gyanús hangok hallatán, persze mindezt a gazdi és a család érdekében.

ebed_utani_szieszta
A Duracell nyuszi is elfárad egyszer....

 

Az oroszlán cica folyton a család bizalmát keresi, és az elnyert bizalmat foggal-körömmel (ez talán kis túlzás) igyekszik is megtartani. A lojális és tüzes Oroszlán tehát vitathatatlanul az otthon királya.

A jegy szülöttje szuperaranyos, humánorientált, adni és kapni egyaránt szerető társállat. Az odaadó anyamacska fenséges erejével minden élőlényt - legyen az kicsi vagy nagy - szeretetteljes gondoskodásába vesz.

Apró folt az Oroszlán macska jellemén...hogy ha nem kap megfelelő mennyiségű figyelmet, először elszántan próbálkozik ("Na, na mi lesz már! Figyeljetek már rááááám!"), és ha így sem sikerül kivívni a kellő érdeklődést, azt nem néma sértődöttséggel veszi tudomásul, hanem drámai jelenettel prezentálja véleményét (Macska fúj, morog, hisztizik. Macska balra el, függöny össze. Taps.).

 

Az Oroszlán jegyében született kutyák...

 

végtelenül vidám, energikus, barátságos állatok. Szelíd, de ugyanakkor bátor, merész természetűek is. A szeretnivaló Oroszlán kutyák megtartották tehát harci szellemüket, és kiválóan elboldogulnak mai - szemet-szemért, fogat-fogért - elvet való világunkban.

Legkiválóbb jellemvonásai között sorolhatjuk fel, hogy hűséges, adni tudó, kapni szerető, emberorientált eb. A jegytárs macskához hasonlóan minden kis- és nagyállatot a gondoskodó anyakutya vehemenciájával vesz védelmébe.

 

oroszlan_jegyu_kutya_allathoroszkop
Az Oroszlán jegyében született kutyák vidámak, energikusak


A kis jellemhiba náluk is a csillapíthatatlan feltűnési viszketegség és szereplési vágy. Azt hiszik, hogy ők a világ és a társaság közepe, és ha egy pillanatra is alábbhagy a hangulat, akkor az örökre foltot ejt a becsületükön. Ezt elkerülendő, hangos méltatlankodással követeli ki magának a figyelmet és az elismerést.

értékelés