Allergia ellen homeopátiás deszenzibilizálás

Homeopátia kedvenceinknek

Az utóbbi években ugrásszerűen megemelkedett az allergiás panaszokkal jelentkezők száma. Mi lehet a probléma hátterében? Miért van az, hogy alig tudunk vele mit kezdeni, legkevésbé a hagyományos akadémikus orvoslás módszereivel, eszközeivel?... (0 hozzászólások)

A húsvéti nyuszi története

Olvasnivaló

A húsvéti nyuszi története a XII. századi Németországba nyúlik vissza, a keresztény ünnepet ekkor kapcsolták össze a ezzek a kisemlőssel.... (0 hozzászólások)

Röfi regénye a könyvesboltokban!

Olvasnivaló

Bevallom, alig vártam, hogy elkészüljön Röfi regénye. Bár abban a szerencsés helyzetben voltam - vagyok -, hogy Röfi vaddisznó mindennapjairól első kézből értesülhettem gazdájától, Kiss József kollégámtól.... (0 hozzászólások)

Állattemető és -hamvasztás régi szokás

Olvasnivaló

A kisállattemetők nem újszerűek, és nem is számítanak  egy múló szeszélynek. Az ókori Egyiptom fáraóinak már akkor volt macskatemetője Luxorban, amikor az Ószövetséget megírták. A kínai császárok is fenntartottak egy  kutyatemetőt Pekingben, melynek sírkövei márványból, lazúrkőből, elefántcsontból, ezüstből és aranyból készültek.... (2 hozzászólások)

Kutyák légcső kollapszusa

Homeopátia kedvenceinknek

Főleg kistestű kutyáknál fordul elő ez a megbetegedés. Olykor bizonyos pszichés hatásokra, máskor minden látható ok nélkül hirtelen - mintha összeesne - összeszűkül a légcső, így a levegő a természetesnél lényegesen kisebb keresztmetszeten tud csak áramolni a tüdőbe. ... (0 hozzászólások)

Kutyaruhák és kiegészítők

Divat

A kutya az egyik legkedveltebb háziállat a családok, illetve  az egyedülálló személyek számára. Ősidők óta részét képezi az ember életének, elvégre az ember legjobb barátja.... (0 hozzászólások)

Mi MICSODA mini 7. Gyere velünk az állatkertbe!

Olvasnivaló

Milyen állatokat néz meg Maja a barátaival az állatkertben? Miért rózsaszínű a flamingó? Mit eszik az oroszlánfóka, a tigris és a kígyó? Vajon miért szórja magát homokkal az elefánt?... (0 hozzászólások)

Hogyan kezelhető az álvemhes kutya?

Homeopátia kedvenceinknek

Az álvemhesség főként kutyákon fordul elő akkor, ha az állatnál a szaporodási folyamatok idegi és hormonális szabályozása valamilyen szinten zavart szenved. Ilyenkor az állat kezdetben úgy viselkedik, mintha várandós lenne, készül az ellésre (vackol, fészket készít magának). Lássuk, mit lehet tenni, milyen gyógymódokat alkalmazhatunk a kedvencünk kezelésére!... (0 hozzászólások)

Szakértőnk: Dr. Kopócsi Andrea homeopata állatorvos

Homeopátia kedvenceinknek

Dr. Kopócsi Andrea vagyok. Az állatok gyógyításában fontos számomra, hogy kíméletes módon segítsem a pácienseket egészségük helyreállításában. (Szelíd gyógymódok az állatorvoslásban, homeopátia.)... (0 hozzászólások)

Mit jelképeznek az állatok a festészetben?

Olvasnivaló

A középkori és a reneszánsz festményeken ábrázolt állatok, a delfin, a majom, a hermelin, a szarvas, a nyúl, a szamár, a teve, a róka és a patkány rejtett jelképek képviselői. A festő ily módon közvetítette titkos gondolatait azok felé, akik értelmezni tudták ezeket a szimbólumokat.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés