A dinoszauruszok jó úszok voltak

Hol nem volt...

Szilárd bizonyítékot találtak kanadai kutatók arra, hogy a dinoszauruszok képesek voltak úszni hosszú távon.... (0 hozzászólások)

"Páváskodó" dinoszauruszok

Hol nem volt...

A madárszerű Oviraptoridae-családba tartozó dinoszauruszok faroktollazata, miként a páváknál, a násztánc során játszhatott szerepet - vélik kanadai paleontológusok, akik az Acta Palaeontologica Polonica folyóirat legújabb számában ismertetik kutatásaikat.... (0 hozzászólások)

Állatok az álmainkban - A fehér kutya és a döglött ló szerencsét hoz!

Hol nem volt...

Az emlősök és bizonyos erszényesek is álmodnak, mert náluk is megfigyelhető a REM-fázis (gyors szemmozgással járó alvásszint, ekkor álmodunk). A kutatók megállapították, hogy míg az állatok leginkább napi tevékenységükről, apró eseményekről álmodnak, addig mi emberek álomba szőjük minden lelki folyamatunkat is.... (1 hozzászólások)

Geó kutyus már helikopteren is utazott

Hol nem volt...

Geónak nagyon izgalmas élete van Janik mellett, hiszen nem csak hogy együtt autóznak, de Geó ült már vonaton, helikopteren, repülőn és limuzinban is, sőt, a körhintát is kipróbálta már.... (0 hozzászólások)

A tyúk, aki pingvinnek képzeli magát

Hol nem volt...

Identitászavarban szenved egy kínai tyúk. Valószínűleg pingvinnek képzeli magát. Egyszerűbben megfogalmazva a „ping-tyúk” normál tyúktársaitól eltérően, kiegyenesedett háttal, szárnyait hátracsapva közlekedik.... (1 hozzászólások)

Saci és Frici, az imádott cicák

Hol nem volt...

Elsőként Saci cicát fogadtuk örökbe, aki olyan picike volt, hogy a nemét sem lehetett pontosan megállapítani. ... (10 hozzászólások)

Földünk legérdekesebb állatai

Hol nem volt...

Az alábbiakban bemutatjuk Földünk legérdekesebb állatait... (0 hozzászólások)

Bulldog Piknik 2011 - bulldognak és bulldogtalannak ott a helye!

Hol nem volt...

A Bulldog Piknik egészen pontosan Bulldog Találkozót jelent. Piknik azért mert a Bulldogokkal nem igazán lehet nagyokat túrázni, sokat futkározni... nekik inkább az kell, hogy gyúrják-nyuzzák egymást, majd valahol eldőlve néha akár furcsa pózban pihenjenek....... (0 hozzászólások)

Melyik állat hoz nekünk szerencsét?

Hol nem volt...

Már az ősember is azt gondolta, hogy az elejtett állatok erejét megörökli, és a barlangra rajzolt vadászatokat ábrázoló képeknek is mágikus erőt tulajdonított. Sok hitvallás szerint bizonyos állatokat ábrázoló amulettek erővel és szerencsével ruházzák fel viselőjüket. ... (0 hozzászólások)

Dinoszauruszok a sivatagban

Hol nem volt...

A tudósok szerint a mai Kalifornia területén rengeteg dinoszaurusz-faj élt a Mezozoikum idején, a különböző fajokhoz tartozó hüllők pedig igen nagy példányszámban fordultak elő. Az újabb kutatások szerint azonban sak nagyon kevés dinoszaurusz élt a Csendes-óceán partvidékén.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés