A leghíresebb vizsla: Rozsdás blogjának története

Portré

Rozsdás, Eszter magyar vizslája talán a leghíresebb vizsla hazánkban, ugyanis naponta több ezren kíváncsiak arra, hogyan telnek a kutyi napjai. A háziállat.hu gazdi-riportja. ... (3 hozzászólások)

Hogy hívják a sztárok kutyáit?

Portré

Vannak olyan hírességek, akik csak divatból tartanak kutyát, de szerencsére bőven akad köztük olyan is, aki valóban szereti kedvencét. Lássuk, hogy a hazai és nemzetközi porondon milyen kutyanevek népszerűek. ... (0 hozzászólások)

Majomszeretet- avagy "Jóban rosszban" a Gansengorfi Safari Park lakói között

Portré

Majomszeretet - nem bántó kifejezés, sőt, inkább büszkék lehetnénk, ha nekünk mondják. Hogy miért? Mert a majmok társadalmában a barátságnak, testvériségnek, idősek tiszteletének nagyon fontos szerepe van. És bizony néha ők mutathatnának példát nekünk... ... (0 hozzászólások)

Csányi Vilmos: a kutya agya egy 2-3 éves gyerekéhez hasonló

Portré

A kutyák számára, a szexet kivéve mindenben az ember a legfontosabb - meséli sok más izgalmas sztori között az etológus, a háziállat.hu kérdéseire. ... (8 hozzászólások)

Gyabronka József közel került a kutyákhoz

Portré

Biztosan nem véletlen, hogy több kutyákról és más állatokról szóló könyv szerzője őt, Móka Miki kedves figurájának megformálóját kérte fel felolvasásra. A háziállat.hu az állatokhoz való viszonyáról kérdezte. ... (1 hozzászólások)

Dr. Varga József Család utcai kisállatrendelő

Portré

Ez a mondat naponta elhangzik a Család utcai kisállatrendelőben, ahol nemcsak kutyákat és macskát, de hörcsögöt, teknőst, nyulat és még sok más olyan kisállatot egyforma odafigyeléssel mentenek meg, akikre mások már kimondanák a halálos ítéletet. ... (6 hozzászólások)

Állati festőművész

Portré

Gerendély Ágnes festőművész szereti a természetet, így szívesen választja képei témájául mind a fákat, bokrokat, mind az állatokat, de talán az állatábrázolás áll hozzá a legközelebb. Hobbijáról és munkájáról kérdeztük a művészt. ... (4 hozzászólások)

FRISKY-BUNNY TÖRPENYÚL FARM

Portré

Bemutatunk egy törpenyúl-tenyészetet: János és Beatrix mesélnek a kisállat-tenyésztői munka örömeiről és nehézségeiről is. ... (17 hozzászólások)

Vipera helyett mókust!

Portré

A mókus izgalmas téma, főként azért, mert olyan ellentmondásos állat: a píárja sokkal jobb, mint az ügyfélkapcsolata. ... (6 hozzászólások)

Bejelentkezés