Melyik kisemlőst válasszam?

Örökbefogadás, vásárlás

Rövid kedvcsinálónkat ajánljuk mindazoknak, akik szívesen befogadnának családjukba egy kis kedvencet, de a bőség zavarával küzdve még nem tudták eldönteni, melyik fajt válasszák. ... (15 hozzászólások)

Mire figyelj egérvásárláskor?

Örökbefogadás, vásárlás

Ha egeret szeretnél, érdemes hozzáértő tenyésztőhöz fordulni. Ha ez nem lehetséges, akkor a kereskedések közül kell megtalálnod a megfelelőt. Segítünk! ... (0 hozzászólások)

Kannibál kisállatok: hörcsög, patkány, háziegér

Gondozás

"Anyaaa, nem szeretem a nagyiit! Nem baj kisfiam, tedd a tányér szélére" - hangzik a vicc, ám az állatvilágban ez véresen komoly jelenség. ... (5 hozzászólások)

Csíkosmókus, alias burunduk

Kisemlős fajok

A csíkosmókus lehet, hogy sosem szelídül meg, időnként megharapja gazdáját és barátságtalanul viselkedik, de biztosan ő a legaranyosabb állat a világon! Néha álnéven, burundukként utazik.... (5 hozzászólások)

Hogyan ápold beteg görényedet?

Gondozás

Egy beteg görény ápolása kihívásokkal teli és néha ijesztő feladat lehet. Ilyenkor nagyon fontos, hogy figyelj rá és szeretgesd!... (0 hozzászólások)

Milyen legyen a tengerimalac lakása?

Gondozás

A szobában hova kerüljön a tengerimalac lakhelye? Terrárium vagy ketrec legyen? Milyen nemű malackát válasszunk, és milyen párban tartási lehetőségek vannak? A válaszokat a cikkben leled!... (16 hozzászólások)

Sundevall-futóegér: a nagy testvér

Kisemlős fajok

Az Egyiptomból származó sundevall-futóegér deguméretével, barátságos lelkületével és egyszerű tarthatóságával belopta magát a rágcsálókedvelők szívébe. Ismerkedj meg vele, hátha téged is levesz a lábadról!... (8 hozzászólások)

Bejelentkezés