Rottweiler: tömör testű, csupa izom őrző-védő kutya

Kutyafajták

A rottweiler nem az a kimondottan szép kutya, viszont tömör testű, csupa izom és bármelyik kutyafajtával felveszi a versenyt, ha őrző-védő munkáról van szó. ... (1 hozzászólások)

A gyengéd és hűséges Cane Corso ősei gladiátorként harcoltak

Kutyafajták

A Cane Corso legfontosabb funkciója a vadászat, ennek megfelelően hidegvérű, kiegyensúlyozott, szilaj kutya. Idegenekkel szemben tartózkodó, azonban a gyerekekkel végtelenül gyengéd. ... (0 hozzászólások)

Német dog, a négylábú főnemes

Kutyafajták

A német dog (Deutsche Dogge vagy Great Dane) neve egyet jelent az erővel, büszkeséggel és méltósággal. A kutyavilág Apollónja kiváló őrkutya, ennek ellenére a házban, a családi tűzhely mellett érzi igazán jól magát. ... (2 hozzászólások)

Az örökifjú szálkásszőrű tacskó

Kutyafajták

A szálkásszőrű tacskó, vidám és játékos, kimondottan jó kedélyű kutya: még őszülő szemöldökkel is egy fiatal kölyökkutya benyomását kelti. ... (0 hozzászólások)

Tappancs Állatvédő Alapítvány

Kutyafajták

A 2002-ben létrejött Tappancs Állatvédő Alapítvány saját erőből, azaz nagyrészt a helyi lakosság összefogásával már 2003 óta üzemelteti a Tappancs Tanya állatmenhelyet, ahol 270 kutya egyidejű ellátását biztosítják.... (0 hozzászólások)

Az amerikai vörös orrú pit bull titkai

Kutyafajták

Az amerikai vörös orrú pitbull az egyik legnépszerűbb kutyafajta az Egyesült Államokban. Ugyanakkor a legellentmondásosabb is, ugyanis agresszív viselkedése miatt vált ilyen hírhedté. ... (2 hozzászólások)

Hogyan készülj fel egy golden retriever befogadására?

Kutyafajták

A legtöbb ember valósággal elolvad, ha golden retriever kölyköket lát. Azok a meleg, csoki barna szemek, puha lógó fülek és az arany bundakabátja… Ennyi éppen elég ahhoz, hogy bárki megnyissa pénztárcáját ezekért a szőrmókokért. ... (1 hozzászólások)

A golden retriever mindenkit levesz a lábáról

Kutyafajták

Egy igazi retriever sohasem agresszív. Lehengerlő természetével a kutya mindenkit levesz a lábáról. Megdöbbentő a felfogóképessége, hamar és szívesen tanul. ... (57 hozzászólások)

Milyen a golden retriever?

Kutyafajták

Az aranyszőrű vizsla, vagy golden retriever - egy gyönyörű és értelmes kutyafajta. ... (0 hozzászólások)

Milyen kutya lennél?

Kutyafajták

Mi lenne, ha a tükörbe nézve saját, szeleburdi tekintetű mopszod tekintene vissza? Megijednél, vagy belátnád, hogy hasonlítotok? ... (16 hozzászólások)

Bejelentkezés