A fekete mangalicákat megmentik, ugye?

Kecskék, juhok

Miért van ilyen faj? Még nincs, de ha sikerül a fajtamentő program, akkor lesz! ... (0 hozzászólások)

Gyere velünk az állatkertbe: családi idill az orangutánoknál

Egzotikus fajok

A budapesti állatkert orangutánjai Chuij, Jula, Lia, AnnaHanna, Lone és Moira mindennapi életének idilli pillanatait idézzük fel: a játékot, a bukfencezést – és persze a szerető gondoskodást, amivel a felnőtt állatok a kölyköket körülveszik.... (0 hozzászólások)

Zebracsikók születtek a veszprémi állatkertben

Egzotikus fajok

Két új taggal bővült a veszprémi állatkert zebracsapata, a fiatal állatok már láthatók a kifutón az orrszarvúk, az impalák és a zambézi mocsáriantilopok társaságában.... (0 hozzászólások)

Szerecsenmaki született a Nyíregyházi Állatparkban

Egzotikus fajok

Ritka szerecsenmaki (Eulemur macaco) született a Nyíregyházi Állatparkban.... (0 hozzászólások)

Grizzly-jegesmedvét lőttek le Kanada északi részén

Egzotikus fajok

Szakemberek szerint egy grizzly és jegesmedve hibridje az a medve, amelyet Kanada északi részén, a Hudson-öböl partján fekvő Arviat település közelében ejtett el egy vadász.... (0 hozzászólások)

A farkas és a hiúz ritka találkozóját kapták lencsevégre

Egzotikus fajok

Különlegesen ritka videófelvétel, amely egy farkas és egy hiúzcsalád találkozását rögzíti Lengyelország területén, a Kárpátokban.... (0 hozzászólások)

15 különleges állatbarátság, amely megmelengeti a szíved

Egzotikus fajok

Sokszor nem tulajdonítunk különleges figyelmet az állatok érzéseinek, pedig van nekik, nem is akármilyen! Nézzétek, mennyire szeretik egymást!... (0 hozzászólások)

Szitatunga született a Nyíregyházi Állatparkban

Egzotikus fajok

Ritka antilopfaj, szitatunga született a Nyíregyházi Állatparkban, az alig egy kilogrammos nőstény egy hete látta meg a napvilágot.... (0 hozzászólások)

Vörös macskamedve-ikerpár érkezett a jászberényi állatkertbe

Egzotikus fajok

Lea, a Norvégiából érkezett egyéves vörös macskamedve, más néven kis panda (Ailurus fulgens) a jászberényi állatkertben.... (0 hozzászólások)

Két vörös macskamedve érkezett a debreceni állatkertbe

Egzotikus fajok

A nemzetközi fajmegmentési program keretében két vörös macskamedve (Ailurus fulgens), más néven kis panda érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés