Grizzly-jegesmedvét lőttek le Kanada északi részén

Egzotikus fajok

Szakemberek szerint egy grizzly és jegesmedve hibridje az a medve, amelyet Kanada északi részén, a Hudson-öböl partján fekvő Arviat település közelében ejtett el egy vadász.... (0 hozzászólások)

A farkas és a hiúz ritka találkozóját kapták lencsevégre

Egzotikus fajok

Különlegesen ritka videófelvétel, amely egy farkas és egy hiúzcsalád találkozását rögzíti Lengyelország területén, a Kárpátokban.... (0 hozzászólások)

Újabb recés zsiráf született a debreceni állatkertben

Egzotikus fajok

Újabb recés zsiráfborjú született a debreceni állatkertben. A kiscsikó és anyukája jól vannak. Videón az első tétova lépések:... (0 hozzászólások)

Sörényes farkasok születtek a Szegedi Vadasparkban

Egzotikus fajok

Újabb három sörényes farkas (Chrysocyon brachyurus) született a Szegedi Vadasparkban,. A Dél-Amerikában őshonos sörényes farkas Magyarországon csak Szegeden látható. ... (0 hozzászólások)

15 különleges állatbarátság, amely megmelengeti a szíved

Egzotikus fajok

Sokszor nem tulajdonítunk különleges figyelmet az állatok érzéseinek, pedig van nekik, nem is akármilyen! Nézzétek, mennyire szeretik egymást!... (0 hozzászólások)

Szitatunga született a Nyíregyházi Állatparkban

Egzotikus fajok

Ritka antilopfaj, szitatunga született a Nyíregyházi Állatparkban, az alig egy kilogrammos nőstény egy hete látta meg a napvilágot.... (0 hozzászólások)

Vörös macskamedve-ikerpár érkezett a jászberényi állatkertbe

Egzotikus fajok

Lea, a Norvégiából érkezett egyéves vörös macskamedve, más néven kis panda (Ailurus fulgens) a jászberényi állatkertben.... (0 hozzászólások)

Két vörös macskamedve érkezett a debreceni állatkertbe

Egzotikus fajok

A nemzetközi fajmegmentési program keretében két vörös macskamedve (Ailurus fulgens), más néven kis panda érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.... (0 hozzászólások)

Rendőrök vigyázzák a tibeti antilopok vonulását

Egzotikus fajok

Rendőri erők felügyelik a ritka tibeti antilopok vonulását Kína dél-nyugati részén, hogy biztosítsák az állatok testi épségét.... (0 hozzászólások)

Aranyhasú mangábé majmok érkeznek a Fővárosi Állat-és Növénykertbe

Egzotikus fajok

Aranyhasú mangábé (Cercocebus chrysogaster) hímek érkeznek az Egyesült Államokból a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés