Haldokló társát gondozta egy vadon élő hím majom

Egzotikus fajok

Vadon élő hím majmot figyeltek meg és filmeztek le, miközben haldokló társát gondozta - számolt be az esetről kedden a BBC News.... (0 hozzászólások)

Ismét feltűnt az ázsiai unikornis

Egzotikus fajok

Történelmi pillanat Vietnamban: a WWF szakembereinek 15 év után először sikerült lencsevégre kapni az ázsiai unikornisnak nevezett szaolát.... (0 hozzászólások)

A wallisi feketeorrú juh

Kecskék, juhok

Tőlünk pár száz kilométerre nyugatra, az Alpok legelőin évszázadok óta legel egy juhfajta mely szépségével és számos jó tulajdonságával mostanában kezdi meghódítani a hobbi juhtartók szívét.... (0 hozzászólások)

Olajmentes lesz a Nemzeti Park

Egzotikus fajok

Christophe Margerie, a Total motorolaj-forgalmazó cég elnöke Párizsban megerősítette, hogy vállalata befejezi az olaj kinyerését a Kongói Demokratikus Köztársaságban lévő Virunga Nemzeti Park berkein belül.... (0 hozzászólások)

Bölényszerelem a Budakeszi Vadasparkban

Egzotikus fajok

A napsugaras tavasz Ámor lövöldöző kedvét is meghozta, mostanában bölényre vadászik! Úgy néz ki, Rambó szívét el is találta, mert a nehézfiú menthetetlenül belezúgott Kadába, a bölénylányba.... (0 hozzászólások)

Kihalás szélén állnak a nagymacskák!

Egzotikus fajok

Akár egy emberöltő alatt kipusztulhatnak a nagymacskák, ha nem teszünk hatékony lépéseket a védelmükben!... (0 hozzászólások)

Veszélyesen túlszaporodtak Izraelben a sakálok

Egzotikus fajok

Minden erőfeszítés ellenére veszélyesen túlszaporodtak Izraelben a sakálok, amelyek károkat okoznak a mezőgazdaságban és a veszettség veszélyét hordozzák - írta csütörtökön a Háárec című izraeli lap.... (0 hozzászólások)

Rambó a pótpapa

Egzotikus fajok

Nem a külső, és nem a méret a lényeg! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Rambó, a hatalmas, tekintélyt parancsoló, morcnak tűnő bölény, kinek nem csak termete, hanem a szíve is óriási!... (0 hozzászólások)

Három méter hosszú és bő 4 mázsa a világ legnagyobb nagymacskája

Egzotikus fajok

Három méter hosszú és több mint 4 mázsás a világ legnagyobb élő nagymacskája, de nem tigris és nem oroszlán, hanem mindkettő: tiglán. Tigris anya és oroszlán apa ivadéka.... (0 hozzászólások)

A vombat a kenguru és a wallaby barátsága

Egzotikus fajok

Szupercuki: Peggy a vombat, Anzac a kenguru és Cupcake a wallaby barátsága. Meztelen, remegő és felháborítóan aranyos!!!... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés