A földikutya igazi hungarikum!

Egzotikus fajok

Aki először lát földikutyát, azt hiheti, hogy valamelyik tudományos-fantasztikus film egyik szereplőjével találkozik, hiszen ez a különleges állat elsőre valóban elég bizarr képet fest.... (0 hozzászólások)

Jön a farkas? SMS-t küldenek a birkák!

Kecskék, juhok

Svájc már csak ilyen: birkák legelésznek a füves domboldalon, aztán egyszer csak feltűnik a nagy gonosz farkas...és az sms a gazda mobilján: "Meg fognak enni!"... (0 hozzászólások)

Párra lelt a hatlábú bocilány

Kecskék, juhok

Már párja is van annak a svájci borjúnak, amely hat lábbal született, és emiatt nem sok esélyt láttak arra, hogy életben marad: Lilli egy kisméretű bikával, Liliputtal "jár".... (0 hozzászólások)

Megdöbbentő! Kutyát ellett egy bárány!

Kecskék, juhok

Legalábbis ezt állítja egy földműves, és mitagadás: a kutya valóban hasonlít egy birkára.... (0 hozzászólások)

Testközelből figyelhetjük a rókafiú fejlődését

Egzotikus fajok

Régi-új állatfajjal bővül a Budakeszi Vadaspark faunája. A Vadaspark és a Noé Állatotthon együttműködésének köszönhetően új otthont kap egy elárvult európai vörös róka. Nem is akármilyet!... (0 hozzászólások)

Plüss róka az árva rókakölykök mamája

Egzotikus fajok

Leatherhead-i Wildlife Aid  játékrókával pótolja a rókakölykök anyahiányát. A három árva kisállat anyjukként fogadják el a kitömött játékot.... (0 hozzászólások)

Veszettség: Amit a rókákról tudni érdemes

Egzotikus fajok

A róka rágcsálókkal, madarakkal, hüllőkkel, rovarokkal és különféle hullákkal táplálkozik. Amikor kisrókákat nevel, gyakran látogatja a baromfiudvarokat, és kárt tesz a mezeinyúl és fácánállományokban is, azonban a közhiedelemmel ellentétben nem a haszonállatok, de nem is a haszonos vadak képezik fő táplálékát.... (1 hozzászólások)

Kiscicát fogadott örökbe egy makákó Indonéziában

Egzotikus fajok

Anne Young amatőr fotós lencsevégre kapott egy hosszúfarkú makákót Balin az őserdőben, amint éppen védelmezően szaglászott és ápolt egy kismacskát, nehogy bármi baja essen.... (0 hozzászólások)

A "gúnyember" élete, avagy a csimpánz hétköznapjai

Egzotikus fajok

A faj az ember legközelebbi rokona az állatvilágban. Bizonyos, hogy van az emberrel közös őse, és azon kevés állatfaj egyike, amelynek tagjai mindennapi életükben is használnak szerszámokat.... (0 hozzászólások)

Tíz hónapja szökésben a német marha

Egzotikus fajok

Szarvasnak hiszi magát egy marha Németországban, mármint egy tehén, amely megszökött a vágóhídról és a bajor erdőkben csatlakozott egy szarvascsapathoz.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés