No SSO cookie

Kutyára cipőt? A kutyacipő nem csak csinos, de hasznos is

Gondozás

A legtöbb kiskutya nem tűri meg tappancsain a kutyacipőt, pedig télen a jeges, sós aszfalt kikezdheti a kistestű fajták futóművét. ... (0 hozzászólások)

Gázos a kutyám!

Gondozás

A felfúvódás a belekben felhalmozódott gázok eredménye. A szellentéssel távozó gáz szaga és mennyisége az állattal etetett tápláléktól is függ. Lássuk, mit tehetünk, hogy ezt a problémát mihamarabb kiküszöböljük! ... (0 hozzászólások)

10+1 tévhit a kutyák ivartalanításáról

Gondozás

Gyakorta találkozunk tévhitekkel az ivartalanítás témája kapcsán. Egyik legelterjedtebb, hogy a szukát egyszer meg kell elletni. Semmiféle gyakorlati tapasztalat ezt nem támasztja alá. Az sem igaz, hogy feltétlenül meg kell várni az első tüzelést, ami ugyan valóban kívánatos lenne, ám nem kell ragaszkodnunk hozzá. Mindenképp fontos tudnivaló, hogy a már vemhes állatot is lehet ivartalanítani!... (3 hozzászólások)

Gyepmesteri telepek felmérése

Gondozás

A Lelenc Kutyamentő Egyesület az önkormányzatok háza táján érdeklődött arról, hogy hol kötelező a kutyák mikrochippel történő megjelölése, hol lehet egy kóbor ebet egy településen bejelenteni, és ki a gyepmester. ... (0 hozzászólások)

Milyen kutyát válasszak? A kutyatartás előnyei és hátárnyai

Gondozás

Újabb tanulság! Ami a fajta kiválasztásánál első blikkre előnynek tűnik, később válhat hátránnyá is. Mindig tanul valamit az ember ... ... (0 hozzászólások)

Kutyák fogápolása - előzzük meg a fogkő kialakulását

Gondozás

Az etetési szokások megváltozásával, az előre gyártott kutyaeledelek elterjedésével kutyáink egyre kevesebbet rágnak, pedig a rágás elengedhetetlen a fogfelszín tisztulásához. De nem a csont a megoldás! Szakértőnk elmagyarázza, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy megőrizzük kutyánk fogainak egészségét.... (3 hozzászólások)

Boldog szülinapot, cicamica!

Gondozás

Közeleg kedvencünk szülinapja, de még nem tudjuk, mivel lephetnénk meg? Vajon mi lehet a legjobb ajándék kutya, macska, görény számára? Összedugtuk a fejünket ajándék-ügyben. ... (7 hozzászólások)

Kisállat-biztosítás havonta egy csomag jutalomfalat áráért

Gondozás

Csak egy kattintás most már a kutyák és macskák egészsége: Magyarországon egyedülálló, alacsony költségű kisállat-biztosítással jelentkezik az AEGONdirekt.hu. A direktbiztosítási szolgáltató honlapján a felelős kisállat-tulajdonosok percek alatt megköthetik kedvenceik baleset- és betegségbiztosítását, amely többféle csomagban is rendelkezésre áll. ... (0 hozzászólások)

Bűzmirigy - mit kell tudni róla?

Gondozás

Szánkázik a kutya vagy a macska, fenekét a földön húzva? Rettenetes szagot áraszt? Gyanús, hogy bűzmirigyei okoznak gondot. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat. ... (6 hozzászólások)

Hogyan féregtelenítsük macskánkat páncéling nélkül?

Gondozás

Vegye a macskát a karjába, tegye a fejét a könyökére, mintha egy kisbabát akarna cumiztatni. Gügyögjön biztatóan a macskának: ügyes cica, finom falatot kap! Ejtse a féregtelenítő tablettát a macska szájába. Vegye le a macskát az állólámpáról, keresse meg a tablettát a dívány alatt, és álljon ellen a kísértésnek, hogy új macskát szerezzen. ... (2 hozzászólások)

Bejelentkezés