Kicentrifugázta macskáját egy asszony

Állat és ember

A kilenc életéből legalább egyet elhasznált Demi, a macska, mivel gazdája véletlenül kicentrifugázta őt a vizes törölközőkkel együtt.... (0 hozzászólások)

Rengeteg kutyán segített Vastag Tomi dala

Állat és ember

Az eddig máshol meg nem jelent dalnak köszönhetően a vásárlók több mint 269.000 forinttal tudták támogatni az Illatos úti kutyusokat.... (0 hozzászólások)

A kutyák felismerik és jelzik a tüdőrákot

Állat és ember

A tüdőrák korai szakaszának kimutatására képeznek ki kutyákat egy gyömrői családi házban. "Ha a módszer nálunk is elfogadottá válik, úgy évente akár több száz életet is meg lehetne menteni ezzel a kifinomult szimatra hagyatkozó diagnosztikai eljárással" - állítja Szemes Zsuzsanna, a külföldön már kipróbált gyakorlat egyik eltökélt hazai kezdeményezője.... (0 hozzászólások)

Melyik a leggyorsabb élőlény?

Állat és ember

Mekkora áramütést tud okozni a villamos angolna? Melyik a világ leglassabban növekedő állata? Létezik olyan madár, amelyik a levegőben alszik?Összegyűjtöttünk pár hasonló és mindenkit érdeklő kérdést az állatok világából. Érdekelnek a válaszok? Akkor olvass tovább!... (0 hozzászólások)

Dér Heni hajléktalanokon és kutyáikon is segített

Állat és ember

Ismét példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársai, és a hozzájuk csatlakozó civilek. A fővárosi hajléktalanok és kutyáik megsegítésére szervezett gyűjtési akció célja az volt, hogy megvédjék a dermesztő hidegtől az utcán élőket. A szervezet lelkes önkéntesei az összegyűlt adományokat folyamatosan osztják szét a rászorulók között. A legutóbbi akcióhoz a népszerű énekesnő, Dér Heni is csatlakozott.... (0 hozzászólások)

Állati allergiák? Nézzük meg, mit viszünk a házhoz!

Állat és ember

A háztartások csaknem felében van kutya vagy macska. Ők is részei életünknek, sok helyen igazi családtagok. Az allergiával küzdő emberek azonban jól teszik, ha alaposan tájékozódnak, mielőtt kiválasztanak egy házi kedvencet?... (0 hozzászólások)

Arany Nyakörv- jelölt lett A leleményes Hugo kutyasztárja

Állat és ember

Martin Scorsese elérte, hogy A leleményes Hugo című új filmjében szereplő dobermannt, Blackie-t is jelöljék Arany Nyakörvre.... (0 hozzászólások)

Házőrzőből családtag – trendek a magyar kutyatartásban

Állat és ember

A magyar kutyák lassan kitörnek a házőrző szerepből, egyre több háztartásban számítanak családtagnak. A gazdik egyre nagyobb figyelmet fordítanak kedvenceik táplálására is, de ezen a területen még sok káros tévhit nehezíti négylábú barátaink életét – hívja fel a figyelmet az egyik vezető angol állateledel márka hazánkban készíttetett kutatása az Európai Felelős Kutyatartásért Kezdeményezés keretében.... (0 hozzászólások)

Simogass állatot és légy egészségesebb

Állat és ember

Házassági problémája van, drog vagy alkoholproblémákkal küszködik? Tartson vagy legalábbis simogasson állatot!... (0 hozzászólások)

A dög vagy én? Válassz!

Állat és ember

Noha egy kedves háziállat gondoskodásra és alkalmazkodásra tanítja a párokat, olykor bizony elszakad a cérna, és az egyik fél választás elé állíthatja a másikat.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés