Híres mopsz gazdik

Állat és ember

Bár úgy tűnik az utóbbi időben a mopszok veszítettek népszerűségükből, de néhány sztárcsillagnak köszönhetően újraéled a „mopszmánia”. Összeállítottunk egy listát olyan hírességekről, akik még mindig a mopszok mellett tették le voksukat.... (0 hozzászólások)

Magyar Rózsa kedvenceivel edz

Állat és ember

A SlágerFesztivál háziasszonya könnyen bírja a mindennapos feszített munkatempót. Rózsa elmondása szerint csak egy titka van: az egészséges életmód.... (0 hozzászólások)

A legelső kutyamodell-verseny Magyarországon

Állat és ember

Első alkalommal lesz hazánkban Nex Top Dog Modell-verseny, ahol is a kifutóról nem bájos hölgyek és jó kiállású urak kápráztatják majd el a nagyérdeműt, hanem szeretni való, négylábú sztárjelöltek.... (0 hozzászólások)

Veszélyben a "harkály-falrombolási" ügyek

Állat és ember

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülethez (MME) folyamatosan érkeznek bejelentések „harkály-falrombolásokról”. ... (0 hozzászólások)

Sétanap 2011. szeptember 10-én

Állat és ember

Szeptember 10-én, egy hónappal a Hontalan Állatok Világnapja után és az Állatok világnapja előtt szervezi Sétáltató Napját a Futrinka Utca Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület.... (0 hozzászólások)

 A felelős állattartás rövid története

Állat és ember

A kedvtelésből tartott állatok részei mindennapjainknak. Magyarországon a háztartások többségében tartanak valamilyen állatot, többnyire kutyát és vagy macskát, ami jóval meghaladja a kb. 30 százalékosra becsült európai átlagot.... (0 hozzászólások)

Kutyapszichológusnál járták a sztárok és kedvenceik

Állat és ember

Kutyájuk alapján készítettek jellemrajzot a sztárokról az Állatvédőrség kutyaiskolájában. Joó István, az intézmény vezetője egy rövid tréning után kíméletlen őszinteséggel mondott véleményt a gazdikról és a sztárkutyusokról.... (0 hozzászólások)

Miskolci Állatkert: nem lehet megunni!

Állat és ember

Másodszor, harmadszor és sokadszor is jó egyet sétálni a Miskolci Állatkertben. Csütörtökön délelőtt nagyon sokan gondolhatták ezt, hiszen több kisgyermekes család is a Vadasparkban töltötte az idejét. ... (0 hozzászólások)

A leghátborzongatóbb háziállatok

Állat és ember

Figyelem! A listán szereplő házikedvencek néhányunkban sokkot, szorongást, rémületet kelthetnek! ... (0 hozzászólások)

A legjobb állatos filmek :)

Állat és ember

Néznél egy jó filmet, de a legújabb állatos filmek nem felelnek meg az elvárásaidnak? Mi összeállítottunk Neked egy listát, amiből kedved szerint válogathatsz. Ugye akad olyan köztük, amit még nem láttál?... (4 hozzászólások)

Bejelentkezés